Anunț de ultimă oră din FRF legat de Edi Iordănescu: „Va continua indiferent de rezultate!”

Anunț de ultimă oră din FRF legat de Edi Iordănescu: „Va continua indiferent de rezultate!”

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu va continua pe banca primei reprezentative, indiferent de următoarele rezultate din Nations League.

România a început catastrofal această ediție 2022 de Liga Națiunilor, cu trei înfrângeri și o victorie. Iar șansele de a prinde acum locul 1 la final, după ultimele două partide din grupă, sunt de domeniul fantasticului.

Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, spune că Edi Iordănescu este foarte dezamăgit, dar această stare nu trebuie transmisă și jucătorilor, pentru ultimele două meciuri, cu Finlanda și Bosnia.

ADVERTISING

„Edi nu trebuie să transmită dezamăgirea asta către jucători. Ăsta e talentul lui, de a remonta. Nu e nimic pierdut. E un vis de a te califica. Cred că primul meci e cel mai important, cu Finlanda, pe care trebuie să-l câștige. E normal să fie puțin tensionat, pentru că știe cât de important este acest meci. Dacă vom câștiga cu Finlanda, va fi altfel. Tot timpul vorbim, el face analize, pregătește meciurile. Din ce am înțeles, din ce am vorbit și cu domnul președinte (n.r.: Răzvan Burleanu), Edi are sprijin total din partea noastră. Nu cred că ar fi cazul să dai un antrenor afară după niște rezultate, dacă munca pe care o face te mulțumeste.

ADVERTISING

Naționala României s-a prăbușit în clasamentul FIFA, după rezultatele din Liga Națiunilor

Dar trebuie să ai clauze intermediare, trebuie să cântărești ceea ce face. Vom trage concluzii, cu plusuri și minusuri. Probabil că Edi va continua indiferent de rezultate, pentru că modul lui de lucru este profesionist. Mirel n-a fost susținut necondiționat? Edi a avut anumite supărări, dar i-am zis că așa e la fotbal. Nu ne-a spus de ce e supărat. Sigur că Edi va dori să continue„, a declarat oficialul FRF pentru DigiSport.

ADVERTISING

România va evolua în deplasare cu Finlanda pe 23 septembrie și apoi acasă cu Bosnia pe 26, în aceeași lună, în ultimele partide din grupa 3 a Diviziei B.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!