Ioan Ovidiu Sabău a găsit vinovații după înfrângerea FCSB din Conference League: "O indolență și o delăsare care se vede urât"

Ioan Ovidiu Sabău a găsit vinovații după înfrângerea FCSB din Conference League: "O indolență și o delăsare care se vede urât"

Fostul mare fotbalist Ioan Ovidiu Sabău a găsit fotbaliștii vinovați după eșecul celor de la FCSB din Conference League contra Saburtalo.

Sabău i-a identificat pe Florin Tănase, Florinel Coman și Malcom Edjouma, pe care i-a criticat.

”O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic şi la capitolul valoare, tehnică. Te-a dominat clar! Poate că după acest joc înţeleg şi cei de la FCSB că trebuie să joci fundaş dreapta cu fundaş dreapta, fundaş stânga să fie un fundaş stânga, că ai nevoie de un atacant, de jucători care efectiv să ştie care este postul lor. Mi se pare o echipă mult mai slabă decât cea de anul trecut, mult mai modestă. Şi în campionat cred că se va vedea.

ADVERTISING

Nici cei doi fundaşi centrali nu vin cu un plus de valoare în momentul de faţă. Tănase a fost destul de modest, şters. A intrat Coman, dar a fost la fel. Nu văd o echipă motivată, jucători care să sufere când nu au realizări. Nu-i văd să comunice, să facă anumite gesturi, să arate că sunt preocupaţi. La un moment dat, au fost dominaţi. Un jucător georgian a driblat trei sau patru jucători de la FCSB. Au fost nişte greşeli copilăreşti, nişte gafe incredibile. Pase greşite. Şi fizic… am văzut jucători care nu aleargă, cum era Edjouma. Se juca în spatele lui şi echipa fugea după minge, iar el era la pas. O indolenţă, o delăsare… se vede urât de pe margine”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost învinsă de Saburtalo, scor 1-0, în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League.

Manșa retur este programată pe 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Până atunci, formația lui Toni Petrea va întâlni Rapid în deplasare în Superliga, duminică de la ora 21:30.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!