A murit un celebru actor din The Sopranos, care a făcut puşcărie şi apoi a jucat o grămadă de gangsteri

A murit un celebru actor din The Sopranos, care a făcut puşcărie şi apoi a jucat o grămadă de gangsteri

A murit actorul Tony Sirico, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul The Sopranos. Tony Sirico l-a interpretat pe Paulie Gualtieri, un mafiot care juca un rol-cheie într-o rețea de crimă organizată din New Jersey.

Michael Imperioli, care l-a interpretat în acelaşi serial pe Christopher Moltisanti, i-a adus un omagiu: „Tony era ca nimeni altcineva: era la fel de dur, loial și la fel de mare ca oricine am cunoscut vreodată (…) Sunt mândru să spun că am făcut multe dintre cele mai bune și mai distractive lucrări ale mele cu dragul meu prieten Tony. Îmi va fi dor de el pentru totdeauna. Este cu adevărat de neînlocuit”.

ADVERTISING

Sirico avea 79 de ani.

S-a născut în Brooklyn, New York, într-o familie de italieni, transmite BBC.

În tinereţe, a fost arestat de 28 de ori şi a stat de două ori în închisoare. A fost acuzat de agresiune, jaf, şantaj, deținere ilegală de arme şi droguri.

Vorbind pentru LA Times în 1990, el a spus: „Unde am crescut, fiecare tip încerca să-şi arate valoarea. Fie trebuia să ai un tatuaj, fie o gaură de glonț”.

Ulterior, a jucat rolul unor gangsteri în multe filme cu mafioţi, inclusiv în Goodfellas, regizat de Martin Scorsese, dar şi în Cop Land și Mickey Blue Eyes.

ADVERTISING

Acum două zile, a murit şi James Caan, vedetă a unor filme ca „Naşul” şi „Misery”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇