Verdictul lui Edi Iordănescu după primul meci ca titular pentru Octavian Popescu: "A simțit pe pielea lui ce înseamnă fotbalul mare"

Verdictul lui Edi Iordănescu după primul meci ca titular pentru Octavian Popescu: "A simțit pe pielea lui ce înseamnă fotbalul mare"

Selecționerul Edi Iordănescu a analizat primul meci ca titular pentru Octavian Popescu la echipa națională.

Iordănescu a remarcat faptul că Octavian Popescu nu a avut realizări ofensive și spune că partida cu Finlanda reprezintă o lecție pentru jucătorul de la FCSB.

"Deși realizările lui nu au fost clar deosebite în joc, eu am apreciat faptul că s-a implicat total, că a muncit, că a înțeles că fotbalul mare înseamnă să poți să faci efort, să lupți, să duci dueluri, că nu poți să joci doar când ai mingea la picior. A simțit asta pe pielea lui. Am încercat să-l pregătim, dar are nevoie de timp. Dacă-i punem o presiune suplimentară, nu că se va bloca, dar va îngreună procesul", a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

ADVERTISING

De asemenea, Iordănescu a vorbit și despre momentul în care Octavian Popescu a aruncat tricoul echipei naționale după schimbare.

"Nu am văzut acel moment, dar fiți siguri că mi-am cules informații. A ieșit, a dat mâna cu toată lumea de pe bancă. Nu a fost un gest de supărare îndreptat spre cineva, ci de tristețe pentru că și-a dorit foarte mult și lucrurile nu au ieșit așa cum își dorea din punct de vedere ofensiv", a mai spus Iordănescu.

Foarte probabil, Octavian Popescu nu va mai fi titular și la meciul cu Muntenegru, programat marți.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!