Câștigă un voucher de 100 de lei la Bookfest

Câștigă un voucher de 100 de lei la Bookfest

Peste doar câteva zile își va deschide porțile la Romexpo mult așteptatul Salon Internațional de Carte Bookfest. Primul eveniment de amploare de după pandemie, Bookfest va marca întoarcerea la evenimentele mari cu public, fără restricții sanitare.

Sunt trei ani de când lumea editorială așteaptă să se întâlnească cu publicul fără restricții, în ambianța elegantă și primitoare a Salonului Internațional de Carte Bookfest. Vă așteptăm, așadar, la primul eveniment de amploare al culturii scrise din 2022, o sărbătoare a cărții care vine după o absență atât de îndelungată și care sper să ne arate că normalitatea încă mai este posibilă”, a declarat Grigore ARSENE, președintele Asociației Editorilor din România, instituția care organizează evenimentul.

ADVERTISING

Evenimentul se va desfășura în perioada 1-5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.

Editurile au pregătit reduceri spectaculoase și lansări în prezența autorilor, care vor acorda și autografe. Iar invitatul de onoare, Japonia, promite o revelație culturală în cele cinci zile de program.

Intrarea publicului este liberă.

Programul de vizitare:

  • 1, 2, 5 iunie - 10:00-20:00
  • 3 și 4 iunie - 10:00-21:00

Cum poți să câștigi un voucher de 100 de lei

spotmedia.ro, împreună cu organizatorii celei de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest vă pun la dispoziție 10 vouchere, de 100 de lei fiecare, pentru achiziția de cărți de la eveniment.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Voucherul va putea fi folosit pentru achiziționarea de cărți de la o singură editură, la alegere.

Pentru obținerea unui voucher, trebuie să fiți abonat la newsletterul spotmedia.ro și să trimiteți o propunere de subiect pentru rubrica Reflecția zilei din newsletter, la adresa de mail cititor.newsletter@spotmedia.ro.

Mailurile de înscriere pot fi trimise în perioada duminică, 22 mai - joi, 26 mai, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați pe mail vineri, 27 mai. Mailul va conține și toate informațiile necesare pentru intrarea în posesia voucherului și cum poate fi acesta folosit.

ADVERTISING

Mai multe informații despre Bookfest 2022

  • Salonul Internațional de Carte Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă.
  • Revine în peisajul evenimentelor culturale din capitală după trei ani de absență pandemică.
  • Peste 100.000 de vizitatori sunt așteptați la ediția din acest an.
  • Vor fi zeci de mii de titluri cu reduceri spectaculoase față de prețul de copertă, lansări de carte în prezența autorilor, evenimente pentru copii, dezbateri și mese rotunde dedicate problemelor actuale ale breslei, proiecţii cinematografice şi evenimente interactive.
  • Invitatul de onoare al acestei ediții este Japonia, care le propune iubitorilor de carte un program complex: de la lansări și dezbateri pornind de la romane clasice ale literaturii japoneze până la evenimente care au în vedere sfera popular culture atât de îndrăgită de tinerii cititori și evenimente culturale conexe.
  • Evenimentele pentru copii vor fi vedetele primei zile a Bookfest, 1 iunie, printr-o fericită coincidență atunci serbându-se și Ziua Copilului.
  • Programul complet și actualizat al evenimentelor va fi afișat pe pagina www.bookfest.ro

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇