Un fost fotbalist român vrea să fie primar: "Am fugit cât am putut, dar am o afacere și vreau să schimb ceva în bine"

Un fost fotbalist român vrea să fie primar: "Am fugit cât am putut, dar am o afacere și vreau să schimb ceva în bine"

Fostul internațional roman Gabi Mureșan a anunțat că și-a depus candidatura pentru a fi primar în localitatea Apold, din județul Mureș.

Fostul mijlocaș de la CFR Cluj candidează din partea PNL pentru a fi primar în localitatea aflată la 15 kilometri de Sighișoara.

Mureșan spune că s-a opus cât a putut, dar că își dorește să dezvolte această localitate deoarece și-a deschis o pensiune.

"Sincer, și eu am fugit până acum, cât am putut, de politică. Dar am o afacere în Apold, o pensiune, m-am mutat în această urbe și vreau să schimb ceva în bine. Că în rău poate oricine să schimbe. Am o afacere prosperă aici, dar vreau să crească și comuna. Sunt de părere că sprijinindu-ne unii pe ceilalți, indiferent de simpatii, ne putem ajuta să ne dezvoltăm cu toții. Vreau să schimbăm ceva în bine pentru noi toți din comună, nu mă interesează altceva", a spus Mureșan pentru Libertatea.

ADVERTISING

Apoi, Mureșan a explicat ce își propune dacă va reuși să câștige mandatul de primar.

"Fără promisiuni ireale, să începem cu lucruri simple, pas cu pas. Sunt multe de făcut, dacă știți situația, veți realiza că spun adevărul. Trebuie să rezolvăm problemele cu canalizarea, cu apa, nu avem asfalt… Cum, Doamne iartă-mă!, în 2020 să nu ai asfalt pe stradă?! Diferență de la cer la pământ cu alte comune. E mult de muncă, ușor nu e, trebuie oameni competenți, trebuie accesate fonduri europene ca să urnim situația din loc. Eu îi invit pe oameni la vot, să-și exercite dreptul, nu știu câți vor veni, întrucât majoritatea merg la muncă în Germania", a completat el.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gabi Mureșan are 9 selecții pentru naționala României. El s-a remarcat la CFR Cluj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇