Multe accidente sâmbătă dimineața și un șofer începător prins cu 135 km/h într-o comună

Multe accidente sâmbătă dimineața și un șofer începător prins cu 135 km/h într-o comună

Mai multe accidente grave au avut loc sâmbătă dimineață, iar un tânăr șofer, cu carnet doar de o lună, a fost prins de polițiști circulând cu 135 km/h într-o comună.

Două persoane, soț și soție, au murit, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DN 2B, în judeţul Buzău, în localitatea Gălbinași.

Centrul Infotrafic informează că un autoturism condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu un autocamion de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, din Prahova.

ADVERTISING

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului și rănirea pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galați. Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă a murit la spital.

Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, traficul se desfășoară cu dificultate, sâmbătă dimineața, pe Centura Capitalei, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un camion.

Centrul Infotrafic anunță că accidentul s-a produs în localitatea Măgurele, iar în urma impactului, o persoană a fost ușor rănită. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, până la finalizarea cercetării locului faptei.

ADVERTISING

Și pe DN 57, în județul Mehedinți, a avut loc un accident în care trei persoane au fost rănite. Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 57, la kilometrul 10, în zona localităţii Eşelniţa, în urma impactului dintre două autoturisme, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Circulaţia a fost oprită pentru aproximativ o jumătate de oră, pe ambele sensuri de mers.

Șofer începător prins cu 135 de km/h într-o comună

Iar un șofer începător, care avea permis de conducere de o lună, a fost prins de aparatul radar în timp ce circulă cu viteza de 135 de km/h pe un sector de drum în care viteza maximă admisă este 50 de km/h. Potrivit IPJ Galați, citat de Mediafax, incidentul s-a produs vineri, pe D.N. 25, în comuna Liești. Tânărul care conducea cu 135 km/h are 19 ani și își luase permisul de conducere pe 31.03.2022.

ADVERTISING

Tânărul a fost sancționat cu amendă de 2.900 de lei și cu suspendarea carnetului pentru 4 luni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇