"Am primit o scrisoare de la Igor Surkis" | Ce spune Mihai Stoica despre posibilitatea ca FCSB să aducă jucători din Ucraina

"Am primit o scrisoare de la Igor Surkis" | Ce spune Mihai Stoica despre posibilitatea ca FCSB să aducă jucători din Ucraina

Mihai Stoica a vorbit despre ca FCSB să aducă jucători de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Managerul lui FCSB crede că nu se pune problema de așa ceva.

"Nu există nicio situaţia cu cei trei jucători. Sergiy Sydorchuk, el dacă voia să joace fotbal juca oriunde. Sydorchuk a venit astăzi în bază doar ca să-l acompanieze pe nea Mircea. Ca om face o impresie extraordinară. Nu se pune problema acum despre FCSB. Eu unul nu îmi permit să vorbesc de altceva când oamenii mor acolo. Omul a venit să viziteze, a venit să vadă condiţiile unde stau oamenii ăştia refugiaţi care au fost ajutaţi de Becali", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Chiar am primit o scrisoare de la Igor (n.r. - Surkis, patronul lui Dinamo Kiev) care ne mulţumeşte. Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu ajute echipe de fotbal? Mircea Lucescu nu a mai fost de mult la noi în bază, dar acolo s-au făcut multe", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

Sergeiy Sydorchuk, Taras Stepanenko şi Sergeiy Kryvtsov sunt jucătorii despre care Gigi Becali a afirmat, marți seara, că vor semna până în vară cu FCSB.

Miercuri, finanțatotul lui FCSB a revenit însă asupra declarațiilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇