Ce spune Simona Halep de cooptarea unui nou antrenor: ”Este important într-o echipă”

Ce spune Simona Halep de cooptarea unui nou antrenor: ”Este important într-o echipă”

Simona Halep a plecat deja către Indian Wells, turneu WTA Masters 1000 care va debuta după 9 martie, iar înainte de a ajunge în SUA a declarat că are în plan numirea unui nou antrenor în curând.

Fosta lideră mondială WTA, acum ajunsă pe poziția 27, Simona s-a pregătit recent o săptămână la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, la Paris.

Românca spune că s-a simțit excelent acolo, urmând să continuie colaborarea cu antrenorii de acolo:

”A fost foarte bine. O experiență deosebită. M-am simțit bine și a fost o săptămână plină de antrenamente. La Indian Wells și Miami nu cred că va fi ceva foarte diferit. Am mai jucat aceste turnee de foarte multe ori. Sunt bine, m-am antrenat bine și asta contează. Voi ajunge acolo și voi vedea ce pot să fac.

ADVERTISING

Simona Halep a plecat spre Indian Wells, dar gândurile sale se îndreaptă către Ucraina: ”Este greu să îți imaginezi că se poate întâmpla așa ceva”

Bineînțeles că poți juca fără antrenor, dar că să faci performanță maximă, din punctul meu de vedere, îți trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine și să te ajute în momentele grele. Eu consider că antrenorul este important într-o echipă. Da, este o chestie temporară. O să fie un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou” la Indian Wells și Miami cu mine, și după aceea o să vedem”, puncta sportiva născută la Constanța, de 30 de ani, în fața presei adunate la aeroportul Henri Coandă.

Halep a renunțat la foștii săi antrenori Daniel Dobre și Adi Marcu la începutul lunii februarie.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!