Ion Crăciunescu, părere clară despre arbitrajul de la FCSB - Chindia

Ion Crăciunescu, părere clară despre arbitrajul de la FCSB - Chindia

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a analizat cea mai controversată fază de arbitraj de la meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște.

Crăciunescu a afirmat că i se pare greșită decizia de a anula un gol al Chindiei în finalul meciului pentru o poziție de ofsaid.

”Mie nu mi s-a părut, nu mi se pare ofsaid. Uite, aici avem un indiciu foarte clar. Jucătorul în plan apropiat, jucătorul în roșu (n.r. Florin Tănase) are un pas față de linie. Este chiar pe linia lui șase metri, piciorul stâng e cam acolo.

ADVERTISING

Jucătorul în tricou închis (n.r. Andrei Pițian), căruia îi vine mingea și care înscrie, este pe linie cu el. Altceva, mâna lui nu se ia în calcul la ofsaid. Mie mi se pare că este pe linie. Știi cine nu este așezat cum trebuie? Asistentul. Este mai în afară. Poate vede altceva din unghiul ăla, e greșeala lui”, a transmis Ion Crăciunescu, la emisiunea Liga Digisport.

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște cu 3-2, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0. Golurile roș-albaștrilor au fost reușite de Darius Olaru și Valentin Gheorghe, de două ori.

ADVERTISING

După acest rezultat, FCSB are 58 de puncte, șase mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Pentru FCSB urmează meciul cu CS Mioveni din deplasare, programat pe 19 februarie, de la ora 19:55.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!