CFR Cluj își cunoaște cei trei posibili adversari din turul I preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj își cunoaște cei trei posibili adversari din turul I preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj și-a aflat lista de posibili adversari pe care ar putea să îi întâlnească în turul I preliminar al UEFA Champions League, tragerea la sorți urmând să aibă loc duminică la prânz, pe 9 august.

UEFA a efectuat sâmbătă seara o primă împărțire preliminară pe mai multe grupe a celor 34 de formații angrenate deja în primul tur preliminar din Liga Campionilor, cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

CFR Cluj, așadar, proaspăt campioană în Liga 1, pentru a treia oară consecutiv, a intrat în Grupa 3, acolo unde este cap de serie alături de Ludogorets Razgrad (Bulgaria) și de Omonia Nicosia (Cipru). Campioana noastră va putea întâlni una dintre următoarele trei formații, e vorba de Buducnost Podgorica (Muntenegru), Ararat-Armenia (Armenia) sau Floriana (Malta).

ADVERTISING

Turul 1 are loc în zilele de 18 şi 19 august și va fi format dintr-o singură manșă, acasă sau în deplasare, în funcție de ordinea în care ies echipele din urne, la tragerea la sorți.

A doua zi, luni, 10 august, se va efectua tragerea la sorţi a meciurilor din turul doi, cel programat a se juca tot într-o singură manşă, pe datele de 25 şi 26 august. Acolo, lucrurile se schimbă puțin pentru CFR, care poate avea adversare echipe precum Celtic, Dinamo Zagreb, Legia Varşovia, Young Boys Berna, Ludogorets, Steaua Roşie Belgrad sau Molde.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tragerea la sorți de duminică va avea loc la Nyon, Elveția, de la ora 13 și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

Vezi și alte știri importante despre CFR Cluj, campioana României, pe SpotMedia.ro:

Dan Petrescu dezvăluie cine e antrenorul din Liga 1 care l-a enervat: "Chiar m-a deranjat"

Un jucător de top de la CFR Cluj anunță că ar putea ajunge la FCSB

CFR Cluj pregătește cel mai tare transfer din istoria fotbalului românesc

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇