Becali, decizie drastică în cazul lui Claudiu Keșeru după declarațiile de la finalul meciului cu U Craiova 1948

Becali, decizie drastică în cazul lui Claudiu Keșeru după declarațiile de la finalul meciului cu U Craiova 1948

Gigi Becali a luat o decizie drastică în cazul atacantului Claudiu Keșeru, nemulțumit de declarațiile făcute de acesta la finalul meciului cu U Craiova 1948.

Becali a anunțat că atacantul nu va mai juca pentru FCSB pentru a sugerat că îl va critica după ce va încheia contractul.

"Despre Keșeru am spus că vom scăpa de el în vară și mă refeream la salariu, la bani. Nu are rost să-l instigăm! Treaba lui cum s-a simțit! În vară termină contractul! Să mai aibă ocazia să dea goluri că nu o să mai poată să dea! La cum vorbește… A dat un gol și bate lovitura din stânga cu piciorul stâng…", a spus Becali la Digi Sport.

ADVERTISING

Anterior, Keșeru declarase că este nemulțumit de situația sa și că va face declarații după ce își va încheia contractul.

"Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal. Cred că lumea din exterior și fiecare are opinia lui, eu îmi văd de treaba mea. Sunt jucător profesionist, asumat, care știa la ce se înhamă și îmi voi duce la bun sfârșit contractul cu entuziasm. Asta m-a caracterizat întotdeauna, am muncit, indiferent de moment.

Am trecut prin multe stări citind toate declarațiile, dar cred că toată lumea îl știe pe nea Gigi. Chiar nu vreau să comentez, pentru că avem foarte mulți jucători tineri în echipă și nu ar trebui influențați negativ. Ce voi avea de spus, dacă voi decide să vorbesc, voi spune la finalul contractului", a explicat Keșeru.

ADVERTISING

Claudiu Keșeru a marcat 5 goluri de la revenirea la FCSB, unul fiind reușit duminică în meciul cu U Craiova 1948, din penalti.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!