Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Ligue 1, dar și meciul de deschidere al Cupei Africii pe Națiuni, ediția 2022.

Ponturile sunt următoarele:

Lyon - PSG 1X @ 1.80

Un mare derbi al fotbalului francez, o înfruntare de zile mari din Ligue 1, în care lyonezii pot spera că pot face minunea de data aceasta, având în vedere probleme medicale mari de la PSG. Messi încă are COVID-19 și este indisponibil, de asemenea și Danilo, Di Maria sau Draxler, ca să nu mai vorbim de cei plecați la Cupa Africii, cum ar fi Hakimi, Diallo sau Gueye. În tur a fost 2-1, cu un gol pentru PSG marcat în ultima secundă de Icardi. Lyon are patru egaluri consecutive și ocupă un rușinos loc 13 în clasament.

ADVERTISING

Camerun - Burkina Faso 1 @ 1.56

Este marele meci de deschidere al noii ediții de Cupa Africii pe Națiuni, ținută chiar în Camerun. Gazdele au norocul să joace în fața unei formații decimată de COVID-19, 5-6 cazuri recent fiind descoperite în lotul echipei în verde și roșu. Cele două fac parte din grupa A, alături de Etiopia și Capul Verde, care vor juca tot duminică seara, pe același stadion Paul Biya din Yaoundé. O Cupă a Africii deja amânată un an din cauza pandemiei de coronavirus, dar care prezintă la start marile staruri ale continentului negru, cum ar fi Diallo, Salah, Gueye, Mane sau Keita.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.81.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇