5 idei inspirate de ținute pentru copilul tău

Foto: pexels

Atunci când ești părinte, nu te ocupi doar de crearea ținutelor tale, ci și de cea a micuților tăi, care trebuie să se simtă întotdeauna confortabil. Copiii trebuie să se bucure de articole vestimentare comode, care să le ofere confort termic, în funcție de sezon.

Iată care sunt ținutele potrivite pentru copii, astfel încât să obții combinații chic!

Rochii elegante

Atunci când vine vorba despre crearea outfiturilor ideale pentru fetițe cochete, articolul vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderobă este rochia. Din fericire, există atâtea modele, încât nu ai cum să nu găsești ceva pe placul fetiței tale.

ADVERTISING

Există rochii elegante din tulle sau dantelă pentru evenimente speciale sau rochii casual, care arată excelent cu o pereche de șosete ¾ pentru fete. Poți găsi rochii potrivite și în funcție de anotimp. Dacă primăvara sau vara, fetițele se pot bucura de rochii vaporoase din in sau bumbac, toamna și iarna sunt recomandate rochițele din material gros, precum lâna sau modelele din denim.

Pentru fete, poți cumpăra rochițe albe, în modele diferite sau rochii colorate, cu imprimeu. Fetițele vor fi încântate de rochiile cu imprimeu floral sau modelele cu buline, pe care să le poarte cu bucurie în sezonul cald. Alături de pantofi sau espadrile comode, fetițele pot să poarte rochiile la plimbare sau la grădiniță.

ADVERTISING

Fuste și topuri 

Rochiile pentru fete pot fi înlocuite și cu fuste confortabile și lejere, de vară. În acest fel, micuța ta se poate juca în voie. Asortează fusta cu un tricou cu imprimeu și volănașe, pentru o ținută perfectă și jucăușă.

Această ținută de vară se poate asorta cu teniși simpli, care să ofere confort fetiței atunci când merge, aleargă sau se joacă.

Pantaloni scurți și tricou

Indiferent dacă ai băiețel sau fetiță, din garderoba lor nu trebuie să lipsească nici perechile de pantaloni scurți și tricourile. Alege pantaloni scurți din bumbac sau denim, care arată excelent cu tricourile din bumbac, în culori vii.

ADVERTISING

Pantalonii scurți și tricoul se potrivesc cu pantofii sport și sandalele comode cu scai, potrivite pentru băieți și fete.

Salopete

Un articol vestimentar potrivit pentru copii este și salopeta. Dacă vorbim despre copiii cu vârste mai mici, se recomandă salopetele din materiale naturale și comode, precum bumbacul. Copiii mai mari pot să aleagă și salopete din denim, pe care să le poarte cu pantofii sport preferați.

Dacă ai nevoie de salopete pentru copii mici, alege bumbacul! Acesta este un material moale, care lasă pielea să respire și previne transpirația în exces. Mai mult, bumbacul nu provoacă iritații sau alergii, așa că este ideal pentru cei mici. În alegerea salopetelor potrivite pentru copii, ai grijă și la modelele pe care le cumperi. Dacă acestea au numeroase accesorii care îl pot răni pe cel mic, este indicat să le lași deoparte.

Evită salopetele pentru copii cu fermoare în exces, paiete sau catarame care pot zgâria pielea. În schimb, poți opta pentru salopete cu capse din plastic, care sunt ușor de îmbrăcat și nu conțin materiale care provoacă alergii.

Treninguri comode

Nu în ultimul rând, din colecția de haine a copiilor nu trebuie să lipsească nici treningul comod. Ai la dispoziție variante de treninguri pentru copii în numeroase culori și modele, care să-i binedispună pe micuți.

Optează pentru treninguri cu pantaloni lungi și hanorac sau bluze prevăzute cu fermoar, pe care copiii să le dezbrace rapid. Alege modele cu desenele animate preferate ale copiilor, pe care să le poarte cu drag.

Investește în garderoba celor mici! Aceștia merită să se bucure de hăinuțe moderne și confortabile, confecționate din materiale de calitate.