Record de amenzi date de Poliția Locală Sector 2, în noiembrie – Primarul anunță mărirea unora, pentru că ”legea e prea puțin respectată”

Record de amenzi date de Poliția Locală Sector 2, în noiembrie – Primarul anunță mărirea unora, pentru că ”legea e prea puțin respectată”

Poliția Locală din Sectorul 2 a dat în luna noiembrie amenzi în valoare totală de peste 1 milion de lei. Un record, spune primarul Radu Mihaiu, care constată că în sectorul său ”legea e prea puțin respectată”, așa că propune majorarea amenzilor.

”Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în Sectorul 2 legea e prea puțin respectată. Ceea ce e inacceptabil”, spune primarul Radu Mihaiu într-o postare pe Facebook.

Edilul subliniază că ”în luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliției Locale Sector 2 - 1.145.350 lei” și precizează, în plus, că ”se poate observa o evoluție a sancțiunilor de la o lună la alta și, comparând cu anii anteriori, valoarea totală s-a triplat”.

ADVERTISING

Cele mai multe amenzi s-au dat la categoria ”Curățenie/Deșeuri”:

amenzi
Foto: Facebook / Radu Mihaiu

”Un alt aspect interesant e că în ultimele 3 luni agenții au început să dea mai puține amenzi la valoare minimă și mai mult spre maxim. De altfel, e din ce în ce mai evident că pentru anumite fapte valoare sancțiunii este prea mică și nu descurajează suficient.

De aceea avem acum în lucru modificarea HCL 301 pentru a mări acele amenzi stabilite de Consiliul Local, modificare de care se ocupă colega mea Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2 - în caz că aveți anumite propuneri”, este invitația adresată de primar bucureștenilor cu spirit civic care locuiesc în Sectorul 2.

Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în Sectorul 2 legea e prea puțin...

Publicată de Radu Mihaiu pe Sâmbătă, 11 decembrie 2021

C.B.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇