Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro iți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci din Serie A și altul din Liga 2 din România.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Genoa - Verona 1 @ 1.80

Genoa se află în luptă directă cu Lecce pentru salvarea de la retrogradare în Serie A. Cele două sunt despărțite de un singur punct, 36 față de 35 de lungimi, avans pentru genovezi. Aceștia vor juca acasă cu Verona, echipă aflată pe 9, fără nicio grijă, în timp ce Lecce are tot meci acasă, dar cu Parma. Fosta trupă a lui Ionuț Radu are fără îndoială prima șansă la salvare și depinde doar de ea, chiar dacă acum are două înfrângeri la rând în Serie A. Lecce a triumfat runda trecută cu Udine. În ultimele 5 partide directe, Genoa are 3 victorii cu Hellas, fosta echipă și a lui Adi Mutu.

ADVERTISING

FC Argeș - UTA X2 @ 1.64

UTA joacă din nou cu promovarea pe masă în Liga 1 și acum speră să închidă în sfârșit această luptă cu doar un punct de care are nevoie în meciul de la Pitești. Argeșul are nevoie și ea de victorie pentru a spera măcar la baraj, dar contează și rezultatul pe care îl va face Mioveni cu Petrolul. Runda trecută, Argeșul a întors de la 0-1 pentru a învinge prahovenii cu 2-1. Cu Ionuț Badea pe bancă, Argeș are o singură înfrângere în 14 jocuri, în partida cu rivala din județ, Mioveni, scor 2-3. UTA are oricum asigurat măcar barajul, dar putea promova de runda trecută când a condus Rapidul cu 1-0 la pauză, dar a pierdut după dubla lui Mallo, 2-1. Arădenii însă cu siguranță vor fi mai siguri pe ei în această ultimă deplasare care le va aduce visul mult visat, având două șanse din trei de a promova direct.

ADVERTISING

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.95.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇