Urmărire cu împuşcături la Galați

Urmărire cu împuşcături la Galați

Piața Centrală din Galați a fost, astăzi, scena unei urmăriri ca în filme. Polițiștii locali au încercat să tragă pe dreapta o mașină ai cărei ocupanți ”se comportau ciudat”, potrivit presei locale.

Șoferul i-a ignorat pe poliţişti și și-a continuat în viteză deplasarea pe sens interzis, lovindu-se din plin de un zid.

”Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului.

Acesta a pătruns pe strada Domnească pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat” , a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, citată de publicația locală Viața Liberă.

CĂUTAȚI. S-au auzit focuri de armă, în urmă cu o oră, în plin centru, la #Galați. Doi indivizi aflați într-o mașină și...

Publicată de Pro Lider FM pe Marţi, 23 noiembrie 2021

Dar urmărirea nu s-a încheiat aici, întrucât cei doi bărbați din mașină au luat-o la fugă, polițiștii fiind nevoiți să apeleze la armele din dotare.

ADVERTISING

”Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiști, care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Potrivit ultimelor informații, unul dintre cei doi fugari ar fi fost prins de polițiști și a fost condus la secție, pentru audieri.

A fost capturat unul dintre bărbații din #Galați, căutați de Poliție, care a refuzat să oprească la semnalele Poliției, a abandonat mașina în centru și a fugit. El a fost adus la sediul IPJ Galați, pentru audieri.Celălalt fugar este căutat în continuare. Poliția l-a identificat.VEZI DETALII AICI ????https://www.facebook.com/262286850497654/posts/4812049545521339/

Publicată de Pro Lider FM pe Marţi, 23 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇