O familie de români a murit într-un accident în Italia

O familie de români a murit într-un accident în Italia

O familie de români a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs în apropiere de Veneția, pe șoseaua Triestina.

Două mașini – o Toyota Yaris și un Ford Focus – s-au lovit frontal. Ocupanții primei mașini au murit pe loc, informeaza Corriere della Sera. Este vorba de o familie de români – soții Tatiana Celina Ciobanu, de 40 de ani și Francisc Marita Ciobanu, de 45 de ani, și fiica lor, Diana Francesca Ciobanu, de 21 de ani. Ei locuiau în orașul itaian Jesolo.

Șoferul celelilalte mașini, Jyotika Piaser, o femeie de origini indiene care locuia în Mestre, a murit la scurt timp după accident.

ADVERTISING

În accident a fost implicată și o a treia mașină, un Mercedes care nu a avut timp să evite coliziunea cu mașina românilor. În cea de-a treia mașină se aflau doi italieni de 65 și 62 de ani, care au scăpat fără a fi răniți, însă au fost consultați de medici pentru că erau în stare de șoc.

Șoferul a spus că ambele mașini aveau farurile stinse și, de aceea, le-a observat doar cu puțin înainte de momentul impactului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇