Simona Halep dezvăluie ce i-a spus Darren Cahill înaintea despărțirii

Simona Halep dezvăluie ce i-a spus Darren Cahill înaintea despărțirii

Simona Halep a dezvăluit ce discuție a avut cu Darren Cahill înainte ca cei doi să pună punct colaborării.

Simona a menționat că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă și că australianul i-a zis că o relație de durată nu este sănătoasă.

"Ne-am gândit că este momentul potrivit să ne oprim deoarece am avut șase ani împreună. El a spus că atunci când relația e de o durată prea mare nu e prea sănătos nici pentru jucător, nici pentru antrenor. Așa că am decis împreună", a spus Simona Halep.

Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei la începutul lui 2020, după ce a avut un an de pauză. Anterior, ei au mai avut o colaborare între 2015 și 2018.

ADVERTISING

Australianul este omul care i-a marcat cariera Simonei. Pe lângă faptu că este cel mai longeviv antrenor din cariera ei ca profesionistă, Darren a ajutat-o pe Simo sa treacă și peste nervii din timpul meciurilor.

Simona a evoluat mult și profesional, a crescut la capitolul serviciu și a impresionat prin stăpânirea de sine din momentele cheie.

Iar Darren Cahill s-a bucurat și el din plin de colaborarea pe care a avut-o cu Simona, devenindu-i nu doar antrenor, ci și prieten. Din acest motiv, el a venit de mai multe ori in România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!