Horoscop de weekend: 4 - 5 septembrie

Horoscop de weekend: 4 - 5 septembrie

Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți la capitolele domestic și amoros. Sunt momente excepționale pentru a-ți revizui relațiile sentimentale și nevoile afective. Chiar dacă ușor pot apărea scântei în relațiile cu persoana iubită sau copiii, cu puțină răbdare și dorință sinceră de a lamuri lucrurile în plan sentimental, vei reuși să rezolvi totul favorabil și ție și celorlalți. Dumincă poți avea niscai probleme de sănătate.

Taur

Multă agitație se întrezărește zilele acestea în familie. Sunt momente bune pentru dialoguri importante cu membrii familiei, pentru decizii gospodărești cu efecte pe termen lung. Cei dragi te ajută mult în tot ce ține de segmentul familiei și casă. Ineditul și surpriza sunt atributele de bază ale evenimentelor la care vei participa în acest weekend. Duminică, distrează-te alături de cei dragi la un picnic.

ADVERTISING

Gemeni

Deosebite zile vizavi de comunicare și relaționare cu ceilalți. Mentalul îți este răscolit, mai ales de nemulțumirile financiare. Este bine să reții cele aflate la finalul acestei săptămâni și ideile care îți încolțesc acum în minte. Temperează-ți dorința de a vorbi mult. Este adevărat că ai un farmec irezistibil în vorbe, povestești frumos, cu note umoristice, dar unii s-ar putea simți lezați de felul în care vorbești sau relaționezi cu ei.

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Privește dincolo de aparențe!

Rac

Contextul astral din aceste zile de weekend îți favorizează aflarea unor posibilități deosebite de câștig prin eforturile depuse la un loc de muncă. Sunt momente ce marchează deschiderea unei etape noi de creștere a veniturilor tale personale. Deocamdată, totul poate fi la nivel de idei, în aparență simple informații aflate de pe un afiș oarecare sau o discuție banală cu cineva din anturajul apropiat.

ADVERTISING

Leu

Zile foarte bune pentru tine, datorită energiei astrale, care îți oferă posibilități de înnoire și de abordare a vieții de pe alte coordonate. De aceea ar fi bine să profiți de asta și să te gândești pe îndelete la cum ai dori să fie viață ta de acum încolo. Îndrăznește să visezi cu ochii deschși și alcătuiește-ți planuri mărețe. Asumă-ți tot ceea ce îți dorești și vei vedea cum se materializează rapid.

Fecioară

În zilele acestui weekend, cel mai bine te-ai simți departe de forfota cotidiană, meditând la cele sfinte. Este posibil să te simți vulnerabil, fară chef sau neliniștit. De fapt sunt momente bune pentru odihnă, relaxare și pentru a-ți reevalua planurile și relațiile cu ceilalți. Cineva drag, din familie, te poate sprijini cu idei și sfaturi minunate. Acceptă ceea ce îți spun cei apropiați, însă decide singur mai departe.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

ADVERTISING

Balanță

În relațiile cu prietenii bate vântul schimbării. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să te gândeșți pe îndelete la prietenii vechi și la persoanele care te susțin în plan profesional. Vei descoperi lucruri intersante despre relațiile dintre voi, poate chiar vei afla mici secrete legate de felul în care aceste persoane s-au raportat la relația cu tine. Vei fi sprijit de contextul astral, obțînând astfel informații de un real folos.

Scorpion

În plan profesional se conturează debutul unei etape. Ești sprijinit din astral, aspect care te va impulsiona să-ți modifici, pe termen lung, statutul social și poziția în cadrul unui grup profesional. Se pare că vei fi ajutat de prieteni, dar și de persoanele din anturajul profesional în care activezi. Totul este să eviți asumarea unor responsabilități care te depășesc. Dumincă, bucură-te de compania celor dragi.

Săgetător

Minunate idei vor prinde contur, în aceste zile, în ceea ce privește relațiile profesionale care implică colaborări cu străinătatea. Energia acestor zile de weekend te sprijină în materializarea unor planuri vechi, fie de a călători în scop turistic, pentru studii, fie pentru a lucra departe de locurile natale. Totodată sunt momente bune de a lua contact cu filozofii noi de viață. Duminică vei fi înconjurat de multă lume.

Oracolscop 30 august - 05 septembrie 2021

Capricorn

Pe neașteptate, ți se vor deschide variante noi de căștig de la și prin alții. Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții. Sâmbătă sunt posibile altercații cu partenerul de viață, moment care va declanșa noi pârghii în viața ta. Poate fi vorba despre finanțări ale unor proiecte vechi, în care ești implicat sau urmează să te implici. Ferește-te de investiții pe termen lung!

Vărsător

Schimbări în plan partenerial! Cu toate că vei fi foarte surprins de întorsătura pe care o vor lua aceste relații, tot vei fi tentat să rămâi legat de unele persoane sau situații care s-au dovedit clar nefavorabile ție. Ești susținut de oameni de încredere și de bună calitate pentru a-ți orienta eforturile spre noi orizonturi relaționale. Fii deschis și îndrăznește să schimbi radical tot ce nu îți mai este de folos.

Pești

Se pare că trebăluiești de zor, fie că stai acasă, că te afli la serviciu, fie că mergi în vizită la cineva apropiat. Hărnicia este trăsătura ta de bază la finalul acestei săptămâni, pentru că primești energie în acest sens. Ar fi bine să te gândești la modificarea stilului și programului de viață, pentru a evita suprasolicitarea fizică și mentală. Ai grijă la sănătate, dar și la relațiile de muncă!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇