Horoscop zilnic: 1 septembrie

Horoscop zilnic: 1 septembrie

Berbec

Luna stă toată ziua în Rac, în zona sufletului și familiei, vorbind despre o nevoie profundă de intimitate, armonie și iubire. E posibil ca amintirile fie mai vii acum și, eventual, te gândești cu drag la cineva care a avut un rol important în viața ta. De asemenea, e un moment excelent pentru a lua niște măsuri în sensul îmbunătățirii stării de spirit, atmosferei în cămin și relațiilor cu familia, chiar dacă e nevoie fii radical pentru asta.

Taur

O zi care, prin experiențele pe care le aduce, îți poate întări și amplifica motivația în privința unei dorințe, a unei aspirații. Ceva se întâmplă astăzi, iar tu capeți, dintr-o dată, mai multă încredere și mai mult curaj mergi mai departe și nu abandonezi un drum pe care ai pornit. Partenerul de viață sau oamenii apropiați pun umărul la starea ta de spirit, fie cu gesturi și cuvinte apreciative, fie cu sprijin concret.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare

ADVERTISING

Gemeni

O zi axată pe chestiuni materiale, pragmatice, care țin de un anume nivel de securitate financiară și de confort personal. Contextul astral favorizează demersurile de acest gen și crearea unor posibilități de creștere a veniturilor financiare. E important, așadar, să fii deschis către ceea ce apare și dispus să iei în calcul mijloace și culoare noi de acțiune. De asemenea, nu ar strica să ai ceva mai multă încredere în tine și în ce poți realiza.

Rac

Astăzi nu e de stat cu mâinile în sân, ci e de acționat și contribuit la atingerea scopurilor pe care ți le-ai propus. Energia acestei zile, mai cu seamă Luna se află în semnul tău zodiacal, te sprijină în orice demers și inițiativă curajoasă. Provocarea constă în a rămâne în echilibru și cu o oarecare detașare față de exterior, astfel încât nu te lași oprit de eventualele opoziții sau reacții adverse și nici nu exagerezi cu aplombul tău.

ADVERTISING

Leu

Tendința ta este, astăzi, te întorci cu fața spre trecut. Asta te poate ajuta înțelegi efectele unor alegeri, consecințe cu care te confrunți acum, evoluția unor evenimente. E posibil capeți o imagine mai clară în ce privește viața ta, integrând sensul unor adevăruri și înțelesuri noi. Sincronicitățile repetitive și binecuvântările sunt la ordinea zilei. E posibil primești un ajutor anonim sau tu susții pe cineva, din umbră.

Oracolscop 30 august - 05 septembrie 2021

Fecioară

O zi cu un accent puternic pe zona socială. Relațiile tale pot înflori acum, pentru atât tu, cât și prietenii sau susținătorii, sunteți lămuriți în ce privește punctele comune și afinitățile, dar și dispuși strângeți rândurile pentru o cauză pe care o agreați și în care credeți. Așadar, iată o zi numai buna pentru a-ți împărtăși ideile, pentru a-ți face cunoscute inițiativele. De evitat sunt, totuși, exagerările de orice fel.

ADVERTISING

Balanță

Se pot ivi niște ocazii de afirmare și ascensiune, în plan profesional, sau le creezi prin încrederea și optimismul tău. E posibil și exagerezi pe alocuri, mai ales dacă e necesar apari în fața unor șefi sau persoane cu autoritate, pentru a-ți susține ideile, însă ai puterea de a convinge și a-i însufleți pe cei care te ascultă. În tot noianul de trăiri, evită așteptările prea mari și pretențiile în ce-i privește pe ceilalți.

Scorpion

Te poți ridica, astăzi, deasupra tuturor lucrurilor mărunte, lumești, pentru a privi viața dintr-o perspectivă mult mai înaltă. Adevărul este zbori destul de sus acum, iar posibilitățile pe care le vezi sunt din ce în ce mai numeroase. O zi excelentă pentru a-ți seta niște aspirații și a-ți alege și contura o misiune înaltă, în acord cu sufletul tău. Cu alte cuvinte, poți stabili cine vrei fii, care fie locul tău, contribuția ta, în lumea asta.

Săgetător

E posibil te simți ca și când ai fi la finalul unui ciclu. Se închide o buclă temporală, o etapă destul de bogată în încercări, și e timpul iei cu tine, mai departe, toată înțelepciunea extrasă din experiențele trăite. Pe de altă parte, astăzi e posibil descoperi noi resurse în jurul tău, de care te poți folosi astfel încât beneficieze toți cei implicați. Totuși, e nevoie știi ceri ce ai nevoie, și nu aștepți sesizeze cineva aștepți ceva, orice.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Capricorn

Iată o zi bogată în evenimente relaționale… frumoase și benefice. Contextul astral este favorabil întâlnirilor, discuțiilor, experiențelor aducătoare de bucurie și satisfacții. Cumva, poți avea sentimentul nu ai „muncit” în zadar la unele relații, și , în sfârșit, se văd roadele. Sau în urma tuturor celor pe care le-ai dăruit până acum, se întorc recunoștință, daruri, binecuvântări.

Vărsător

Ești în elementul tău, astăzi, la locul de muncă și în toate activitățile de rutină sau proiectele în care te-ai implicat. Simți totul se așează de la sine și nu mai e nevoie, deci, de efort sau sacrificiu din partea ta. Cumva, ai confirmarea faptului gândurile bune aduc experiențe frumoase și , în definitiv, fiecare primește ce merită și ce-și generează singur. O zi cu satisfacții profesionale și productivitate.

Pești

Ziua de astăzi îți poate aduce o serie de experiențe care-ți ating inima într-un mod de care-ți era dor. Experimentezi, din nou, blândețea, iubirea necondiționată, duioșia. În plus, creativitatea și inspirația sunt la cote maxime, așa ai șansa de a dezvolta și înflori un proiect, o idee, un concept. Relația sentimentală, de asemenea, poate fi revigorată, vitalizată, înflorită. În concluzie, este o zi pe care ar fi bine o dedici inimii tale, sub toate aspectele.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇