Liga 1 | Rapid a fost învinsă în prelungiri de Universitatea Craiova

Liga 1 | Rapid a fost învinsă în prelungiri de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-1 meciul disputat sâmbătă seara cu Rapid, în etapa a 7-a a Ligii 1.

Oltenii au punctat de două ori în ultimele zece minute și le-au administrat giuleștenilor prima înfrângere din acest sezon.

Golul victoriei l-a marcat Elvir Koljic, în minutul 90+1, cu un șut fantastic din afara careului, care s-a dus direct în vinclu.

Rapid și Universitatea Craiova au oferit pe Arena Națională, în tribunele căreia s-au aflat aproximativ 10.000 de suporteri, un meci spectaculos, cu multe ocazii de gol și o atmosferă incendiară.

ADVERTISING

Albu a deschis scorul pentru gazde în minutul 14, cu un șut superb la colțul lung, la care Pigliacelli n-a putut face nimic.

Giuleștenii au rămas, însă, în inferioritate numerică până la pauză, după ce Belu-Iordache a încasat două cartonașe galbene.

Oltenii au atacat cu toate liniile în repriza secundă și doar intervențiile fantastice ale lui Horațiu Moldovan au făcut ca scorul să rămână 1-0 până în minutul 83.

Cu șapte minute înainte de finalul timpului regulamentar, Moldovan a fost învins însă de Markovic, după ce șutul lui Cîmpanu a izbit bara. A fost primul gol primit de Rapid în acest sezon al Ligii 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trupa lui Reghecampf a dat apoi lovitura în primul minut al prelungirilor, printr-un șut fenomenal al lui Koljic.

Universitatea Craiova ia 3 puncte pe terenul giuleștenilor și urcă pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte. Rapid rămâne cu 16 puncte și ocupă locul 2.

Rapid: Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Goge - Ilie, Albu, Crepulja - Carnat, Bălan, Hlistei.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu - Nistor, Gustavo, Fedele - Cîmpanu, Markovic, Vătăjelu.

Arbitru: Radu Petrescu.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇