Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro iți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci din Liga 1 și altul din Premier League.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Universitatea Craiova - FCSB 1X @ 1.24

Craiova - FCSB este un meci capital în calculele pentru titlul din acest sezon în Liga 1. Oltenii au un punct avans cu 4 etape înainte de finalul sezonului, peste CFR Cluj, iar FCSB nu mai luptă decât pentru un loc 3, util doar dacă trupa roș-albastră nu va învinge în finala Cupei pe Sepsi, programată pe 22 iulie. Craiova pare clar favorită într-o dispută care o prinde pe val, în mare formă, după victoria de la Cluj, confirmată apoi și de succesul cu Mediaș.

ADVERTISING

Echipa roș-albastră e la abia 10 puncte în spatele liderului, lucru de neconceput la începutul play-off-ului. În tur, Craiova era învinsă pe Arena Națională cu un sec 4-1, când încă antrenor la olteni era Corneliu Papură.

Bournemouth - Leicester 2 @ 1.72

Leicester se află în luptă aprigă pentru ocuparea unui loc de Champions League, fiind pe locul 4, cu 59 de puncte în prezent, unul doar peste United, marea rivală de conjunctură. Lucrurile sunt delicate în această partidă, unde și gazdele vor trage tare la victorie, având în vedere că ocupă în prezent ultimul loc retrogradabil, primul sub linie, cu 28 de puncte, la 6 lungimi distanță de Watford.

ADVERTISING

E fără îndoială ultima șansă la salvare, dar Vardy și compania au o formă mai bună, cu 4 meciuri din ultimele 5 fără înfrângere. Experiența fostei campioane a Angliei este de așteptat să prevaleze.

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.13

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇