Un caz extrem de rar: O femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja gravidă și a născut ”super-gemeni” în aceeași zi

Un caz extrem de rar: O femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja gravidă și a născut ”super-gemeni” în aceeași zi

Rebecca Roberts (foto) poate fi considerată o super-mamă. Ea a rămas însărcinată în timp ce era deja gravidă și a născut ”super-gemeni” în aceeași zi.

Timp de 4 ani, ea și soțul ei s-au luptat cu infertilitatea. Apoi, anul trecut, cu ajutorul unor medicamente pentru fertilitate, Roberts a aflat că este însărcinată – și, în timp ce era deja însărcinată, a rămas din nou gravidă, scrie Business Insider.

Femeia a povestit că se simte norocoasă că i s-a întâmplat acest lucru. Ea i-a născut pe ”super-gemeni” în aceeași zi, deși au fost concepuți la trei săptămâni distanță.

ADVERTISING

Super-sarcina – apariția unei noi sarcini chiar dacă ești deja însărcinată –este un lucru care se întâmplă extrem de rar. În lume sunt documentate mai puțin de 12 cazuri, conform WashingtonPost.

Rebecca Roberts ar putea deține recordul pentru cea mai mare perioadă de timp între sarcini. Cazurile anterioare includ femei care au conceput din nou la 10 zile după ce au rămas însărcinate prima dată. La Rebecca este vorba despre 3 săptămâni.

Super-sarcina apare când o a doua fertilizare are loc în momentul în care o sarcină deja progresează.

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇