Ana Ivanovici revine în circuitul WTA

Ana Ivanovici revine în circuitul WTA

Cunoscuta tenismenă din Serbia Ana Ivanovici, fosta campioană de Mare Șlem și fost lider mondial WTA, și-a anunțat revenirea în tenis, într-un turneu WTA care se va disputa chiar la ea acasă.

E vorba de turneul WTA de la Belgrad, capitala țării noastre vecine de la sud-vest, primul turneu WTA care se desfășoară vreodată în fosta Republică Federală Iugoslavă.

Iar acest prim turneu WTA de pe teritoriul sârb va avea parte de o participantă surpriză.

E vorba de Ana Ivanovici, care se va întoarce în tenis între 17 și 23 mai. Fostul lider mondial WTA s-a retras definitiv din activitatea sportivă în 2016.

ADVERTISING

Informația a fost furnizată de directorul sportiv al turneului intitulat Serbian Open, Djordje Djokovici, tatăl lui Nole Djokovici, care încă nu a furnizat dacă este vorba de o revenire doar pentru un joc demonstrativ, sau Ana va evolua în turneul obișnuit WTA, primind un wild-card pentru a putea fi pe tabloul principal, după cum anunță portalul tennisuptodate.com.

Ivanovici, 33 de ani acum, căsătorită cu fostul mare fotbalist german Bastian Schweinsteiger, a câștigat 15 trofee WTA în cariera sa, inclusiv Roland Garros în 2008, are și o finală pierdută la Australian Open în același an. Ana are și o semifinală pierdută la Turneul Campioanelor în 2007, dar și un tur III la Olimpiada de la Londra din 2012.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ana Ivanovici, campioană la Roland Garros, cuvinte de laudă pentru Simona Halep: Mizez pe ea pentru o nouă coroană

Victor Pițurcă are o favorită certă în derbiul FCSB - Universitatea Craiova

Favoarea ministrului de a fi amendat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!