Primele explicații oficiale din partea FRF după dezastrul echipei naționale în Armenia: "Jucătorii sunt ultimii vinovaţi. E dezamăgitor"

Primele explicații oficiale din partea FRF după dezastrul echipei naționale în Armenia: "Jucătorii sunt ultimii vinovaţi. E dezamăgitor"

Un oficial venit din partea FRF a încercat să ofere primele explicații după meciul pierdut de echipa României în deplasarea din Armenia la startul preliminariilor pentru CM 2022, un start ratat având în vedere că românii au doar 3 puncte după 3 meciuri.

Andrei Vochin, în prezent consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit despre aceste prime trei meciuri, cu Macedonia, Germania și Armenia.

El nu crede că jucătorii sunt neapărat vinovați de aceste rezultate slabe și că nu ei trebuie primii luați în vizor în aceste momente tulburi: "Jucătorii sunt ultimii vinovaţi de ce se întâmplă. Ei trebuie aduşi în starea de meci de care e nevoie. Deranjant pentru mine sau dezamăgitor e că în fiecare meci cel mai bun jucător a fost Niţă. El e constant. Mă uit pe cifre, le consult şi le las acolo.

Armenia - România 3-2 | Rezumat Complet | Preliminarii CM 2022

Cu Macedonia de Nord a fost acea cădere, care s-a repetat şi cu Armenia, şi cu Irlanda de Nord, şi cu Norvegia, şi cu Daum. Au tot fost lucrurile astea şi întrebarea e: e o problemă fizică? Mentală? Generală de cădere la nivelul grupului? Greul e la sfârşit, nu în prima parte. Până şi pentru suporteri e mai greu. E un consum nervos pe care trebuie să-l gestionezi în ultimul sfert de oră. Cu Germania e de înţeles, dar cu Armenia e deranjant, că ajungi să ai jumătate din ocaziile adversarilor", a declarat Andrei Vochin într-o intervenție pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Naționala României e doar pe locul patru în grupa J de calificare la CM 2022, la egalitate cu Islanda, dar sub Armenia, Germania și Macedonia. Ultima a învins chiar uluitor în ultima rundă în deplasare la Duisburg, scor 2-1.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

A murit Remus Câmpeanu, o legendă a Universității Cluj

Dennis Man este lăudat de marele Inzaghi după primul gol reușit pentru Parma în Serie A

O scrisoare deschisă cu autori ascunși după paravan

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!