Cum explică selecționerul Adi Vasile eșecul României în fața Norvegiei de la Turneul Preolimpic

Cum explică selecționerul Adi Vasile eșecul României în fața Norvegiei de la Turneul Preolimpic

Selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a încercat să explice cauzele eșecului de sâmbătă al fetelor noastre în fața Norvegiei, scor 24-29, în primul meci de la turneul preolimpic de la Podgorica.

România mai are totuși o șansă, pentru că va juca în fața țării gazdă Muntenegru duminică de la ora 17, meci decisiv pentru calificarea la JO 2021. Va trebui să învingem însă țara ex-iugoslavă la o diferență de minim 5 goluri!

Vasile, antrenor și la CSM București în paralel, s-a declarat mândru de atitudinea elevelor sale, în ciuda rezultatului negativ: ”În primul rând, sunt foarte mulţumit de modul în care ne-am luptat, de atitudinea pe care am avut-o tot meciul, inclusiv în momentele mai grele. Nu am cedat şi am încercat să ne amintim de tot ce am discutat în săptămâna aceasta, de lucrurile pe care le dorim ca bază.

ADVERTISING

România, învinsă de Norvegia la Turneul Preolimpic de handbal feminin. Duminică avem meciul decisiv

Nu e un sentiment plăcut înfrângerea la 5 goluri, pentru că nu aşa s-a simţit realitatea din teren, dar avem încă un meci mâine. Înainte să venim la turneul ăsta am discutat că vom avea două meciuri pe care trebuie să le jucăm precum ultimele noastre meciuri aşa că mâine mai avem un meci şi am mare încredere în fete”, a fost declarația lui Vasile pentru PrimaTV.

Norvegia și Muntenegru au câte două puncte după primele jocuri, însă România poate merge la Olimpiadă dacă va învinge la minimum 5 goluri naționala din Muntenegru.

Montenegro vs Romania | Group phase highlights | 24th IHF Women's World Championship, Japan 2019

Partida va fi transmisă în format LIVE text de site-ul SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Dinamo pierde la Iași

Răspunsul FCSB după ce CFR Cluj s-a interesat de Florin Tănase

Exclusiv Cazul personalului din centrele de vaccinare neplătit din decembrie: Ce a omis să spună Vlad Voiculescu când a dat vina pe un funcționar din Ministerul Sănătății (Document)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇