Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care astăzi am ales două meciuri de fotbal, unul din La Liga și celălalt din Premier League.

Getafe – Real Sociedad 1X @ 1.36

Getafe a câștigat cinci din ultimele șase meciuri cu Real Sociedad, de fiecare dată la un gol diferență. În general, Sociedad este echipa pe care cei de la Getafe preferă să o întâlnească mereu. Ambele echipe traversează o formă destul de slabă. Getafe are cinci meciuri la rând fară victorie, iar Sociedad patru.

În acest duel pentru Europa League, programat luni de la ora 23:00, Sociedad are numeroase absențe, precum Muguruza, Guevara, Illarramendi, Llorente și Sangalli. De la Getafe va lipsi doar Dakonam.

ADVERTISING

Crystal Palace - Burnley - Crystal marchează @ 1.37

În ultimul meci al rundei din Premier League se întâlnesc doua echipe scăpate de orice griji în acest final de sezon. Crystal Palace a cstigat ultimele două meciuri de pe teren propriu cu Burnley și are un ascendent moral.

De asemenea, Burnley vine după o deplasare în care a luat 5 goluri de la Manchester City, în timp ce Crystal e obișnuită să marcheze constant acasă.

Cota totală biletul zilei la pariuri: 1.86

ADVERTISING

Apasă aici pentru a citi toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇