Barcelona, sub un butoi cu pulbere după egalul cu Celta: "Întrebați antrenorul de ce nu câștigăm!"

Barcelona, sub un butoi cu pulbere după egalul cu Celta: "Întrebați antrenorul de ce nu câștigăm!"

Barcelona pare un butoi de pulbere acum după egalul făcut de echipa catalană sâmbătă seara, scor 2-2 cu cei de la Celta Vigo.

După acest egal, Real Madrid, dacă va învinge duminică la Espanyol, se poate distanța la 2 puncte cu șase etape înaintea finalului stagiunii.

Chiar Luis Suarez a fost cel care a lansat primele atacuri la adresa lui Quique Setien, antrenorul Barcei, imediat după joc, supărat fiind că a dat două goluri, dar echipa nu a câștigat: "Sunt foarte frustrat după acest joc. Acum suntem condamnați să câștigam meci de meci și să sperăm ca Realul să se încurce. Pierdem mereu puncte importante în deplasare. Trebuie să îl întrebați pe antrenor de ce se întâmplă asta. Eu sunt fericit că mi-am ajutat echipa, dar furios că nu am putut câștiga!", a spus foarte supărat după meci atacantul uruguayan, conform Marca.

ADVERTISING

Pas greșit important în lupta la titlu făcut de Barcelona

Același cotidian iberic scrie despre faptul că Setien a pierdut controlul vestiarului și că nimeni nu îl mai ascultă la antrenamente: "Quique Setien a fost ignorat total în ultima perioadă şi l-a trimis pe secundul Eder Sarabia să le vorbească jucătorilor. Și același lucru se întâmplă și la meciuri, dar și la antrenamente. Unii dintre senatorii de drept ai echipei pleacă de pe teren la ședințele de pregătire. Setien a rămas din ce în ce mai singur și simte deja că scaunul i se clatină!", mai spune același reputat ziar spaniol.

ADVERTISING

Cu fostul antrenor de la Betis pe bancă, Barca are doar 3 victorii din 9 meciuri în deplasare, cu Ibiza, Mallorca și Betis.

Luis Suarez a reuşit o dublă pe Balaidos, în minutele 20 şi 67, dar Celta Vigo a egalat în minutul 88 prin Iago Aspas.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇