Cine sunt principalii favoriți pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, dacă acesta va pleca de la echipa națională a României

Cine sunt principalii favoriți pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, dacă acesta va pleca de la echipa națională a României

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit după meciul dintre Dinamo și Chindia Târgoviște, disputat sâmbătă seara în Liga 1, despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să plece de la echipa națională și a enunțat și care sunt cei doi favoriți pentru a prelua acest post.

La finalul partidei, una câștigată de Chindia în deplasare cu 1-0, Stoichiță a vorbit, printre altele, despre posibilitatea ca Rădoi să plece de la cârma primei reprezentative.

Mirel Radoi dupa Romania - Belarus (5-3): ” Vreti sa vin in fata voastra si voi sa trageti? ”

El i-a numit pe Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf ca principalii favoriți pentru a-l înlocui pe fostul căpitan stelist: ”În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare. O să se bată ei doi pentru postul ăsta – Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf – dar e concurență acolo.

ADVERTISING

Avem antrenori care au început să fie permanentizați și în alte părți ale globului, nu numai în România. Și o să avem concurență mai mare”, a punctat Stoichiță în fata jurnaliștilor prezenți la stadionul din Ștefan cel Mare după meciul dintre Dinamo și Chindia.

Liga 1: Dinamo pierde pe teren propriu

Mirel Rădoi a preluat naționala mare a României din noiembrie 2019, adunând până acum două victorii, două remize și trei înfrângeri.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

The Times, despre tenismena care a devenit „o mașină de victorii”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Răzvan Lucescu, criză de nervi în Arabia Saudită (Video)

Peste 300.000 de români s-au programat la vaccin, în mai puțin de 24 de ore. Bucureștenii pot încerca în Ilfov, unde mai sunt mii de locuri libere

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!