Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro iți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am selectat două meciuri de fotbal, unul din La Liga și altul din Serie A.

Celta Vigo – FC Barcelona 2 @ 1.44

Catalanii întâlnesc o echipă în formă în deplasarea programată sâmbătă, de la ora 18:00. Chiar și așa, și FC Barcelona se descurcă bine de la reluarea meciului, având trei victorii și o remiză pe terenul lui Sevilla.

Deplasările de la Celta Vigo au fost mereu dificile pentru Barcelona în ultimii ani, dar acum echipele sunt într-o situație diametral diferită, iar catalanii au nevoie disperată de victorie. FC Barcelona va trebui să se descurce în această partidă fără Busquets, Dembele, Sergi Roberto și De Jong, iar de la Celta vor lipsi Alvarez și Junca.

ADVERTISING

Lazio - Fiorentina 1 @ 1.80

După eșecul neașteptat cu Atalanta, Lazio va avea în față, de la ora 22:45, o echipă care a înregistrat două egaluri de la reluarea meciurilor.

Fiorentina nu a mai învins-o pe Lazio tocmai din 2017, în timp ce romanii s-au descurcat bine în deplasările din Toscana. De la Fiorentina vor lipsi Adekanye, Cataldi, Lucas, Luiz Felipe și Lulici. De la Lazio vor absenta Caceres, Chiesa și Iachini.

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.59

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇