Tazz by eMAG livrează Electric

Tazz_EC

Fanii festivalului Electric Castle, care sunt deja cu gândul la vara viitoare sau la un cadou special de Crăciun, pot comanda prin Tazz by eMAG, până pe 20 decembrie 2020, pachetul EC Xmas Pack, cu livrare ultra rapidă, în maxim o oră de de la plasarea comenzii. Cu twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones deja anunțați ca headliners ai verii 2021, EC Xmas Pack este deja, cu siguranța, pe lista pentru Moș Crăciun a multora dintre iubitorii de muzică din întreaga țară. 

Festivalul a pregătit două opțiuni de pachete, toate în valoare de 658,8 de lei fiecare, cuprinzând un abonament FlexiPass pentru cele cinci zile de festival la care se adaugă, la alegere, căciuli sau șosete iconice Electric Caste și turta dulce. Toate sunt ambalate premium, gata de a fi așezate sub brad. 

ADVERTISING

Opțiunea de livrare rapidă este valabilă doar pentru comenzile făcute în aplicația Tazz by eMAG, în București, Timișoara și Cluj-Napoca. 

„Parteneriatul cu Electric Castle arată, o dată în plus, capacitatea noastră de a inova prin oferte cât mai diverse pentru a ne adresa unui spectru larg de gusturi. Această asociere reprezintă și un exemplu de cum două branduri românești se susțin reciproc.”

Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG

Mai multe detalii despre produse pot fi găsite aici.

Despre Tazz by eMAG

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel și-a extins serviciile, de la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. Serviciile oferite de Tazz by eMAG  sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre Electric Castle

Desemnat, în 2019, Best Medium Sized Festival la European Festival Awards,  Electric Castle este un eveniment ce creează, de peste 8 ani, o experiență unică pe domeniul castelului Banffy din Bonțida. An de an, sute de mii de oameni se regăsesc aici pentru a deveni parte dintr-un festival ce combină un line up eclectic cu concepte inovative de artă și tehnlogie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇