Traficul feroviar e întrerupt în judeţele Hunedoara şi Maramureş, din cauza ploilor

Ploile din ultimele ore au cauzat probleme în traficul feroviar şi rutier din mai multe judeţe.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar pe magistrala 200 Arad – Deva este oprit la kilometrul feroviar 514+500 de metri, între staţiile Câmpuri-Surduc şi Gurasada, după ce un podeţ de cale ferată a fost luat de viitura formată în urma ploilor.

Ca urmare, deplasarea mai multor trenuri este afectată.

De asemenea, în judeţul Maramureş, traficul feroviar pe secţia de cale ferată 409 Salva - Sighetu Marmaţiei este oprit la intrarea în staţia Valea Vişeului dinspre Bistra (kilometrul feroviar 6+400 de metri), din cauza aluviunilor ajunse pe calea ferată.

ADVERTISING

În judeţul Alba, traficul feroviar pe magistrala 300 Teiuş - Cluj-Napoca s-a reluat, pe un fir. Acesta fusese întrerupt total la kilometrul feroviar 412, în staţia Aiud, după ce apele râului Aiud au inundat calea ferată.

​Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că, în judeţul Vaslui, DN 15D Vaslui – Roman este blocat între localităţile Vultureşti şi Parpaniţa, după ce pe carosabil a ajuns o cantitate mare de apă şi aluviuni scurse de pe versanţi., iar în zonă precipitaţiile nu s-au oprit.

Tot în judeţul Vaslui, DN 2F Vaslui - Bacău este blocat între municipiul Vaslui şi localitatea Puşcaşi, tot din cauza apei şi a aluviunilor scurse de pe versanţi. Deocamdată nu se poate interveni, întrucât precipitaţiile nu s-au oprit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇