Cristina Neagu a răbufnit după înfrângerea din Liga Campionilor: De când nu și-au mai primit banii jucătoarele lui CSM București

Cristina Neagu a răbufnit după înfrângerea din Liga Campionilor: De când nu și-au mai primit banii jucătoarele lui CSM București

Cristina Neagu a dat cărțile pe față după înfrângerea suferită joi seara de CSM București în meciul cu Rostov Don din grupele Ligii Campionilor.

Cea mai bună handbalistă a României a dezvăluit că jucătoarele de la CSM București au primit abia astăzi salariul pe luna iulie!

"Noi, sincer, nu scoatem în evidență lucrurile astea, niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este și această problemă a restanțelor salariale", a spus Cristina Neagu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat și lunile astea de restanțe și cred eu că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem", a adăugat Cristina.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CSM București a suferit cea de-a doua înfrângere în acest sezon al Ligii Campionilor și a pierdut șefia grupei A.

„Tigroaicele” au fost învinse de Rostov Don, scor 22-27 (10-16).

Cristina a marcat jumătate dintre golurile echipei finanțate de Primăria Capitalei.

În clasament, Rostov-Don a urcat pe primul loc, cu 13 puncte strânse în 7 etape, în timp ce CSM București a coborât pe poziția secundă, cu 11 puncte acumulate în 8 meciuri.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇