Au sosit rezultatele testelor efectuate de naționala de tineret a României, după ce un jucător a fost depistat cu coronavirus

Au sosit rezultatele testelor efectuate de naționala de tineret a României, după ce un jucător a fost depistat cu coronavirus

Jucătorii din lotul echipei naţionale de tineret a României, aflat în cantonamentul de la Buftea pentru partida cu Danemarca din preliminariile Campionatului European Under-21 de anul viitor, au fost testaţi negativ la coronavirus, probele fiind luate ca măsură de precauţie după ce miercuri unul dintre ei fusese depistat pozitiv, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

„Începem ziua cu veste bună. Aseară târziu au sosit rezultatele testelor efectuate joi dimineaţă. Toate sunt negative! Testarea a fost efectuată ca o măsură de precauţie după ce un fotbalist s-a prezentat în cantonament şi a doua zi dimineaţă a anunţat că o persoană cu care este contact direct a prezentat simptome. După două zile de izolare, acesta a fost testat şi găsit pozitiv”, se menţionează pe site-ul citat.

ADVERTISING

Următoarea testare lotului U21, cea oficială impusă UEFA înainte de meciul cu Danemarca, este programată duminică, 15 noiembrie.

Miercuri, 11 noiembrie, un fotbalist din lotul naţionalei de tineret a României a fost testat pozitiv la coronavirus după ce a prezentat simptome. Acesta a fost izolat, astfel că nu a interacţionat deloc cu ceilalţi fotbalişti din lot. El nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusă în cameră.

Selecţionata de tineret a României se confruntă pentru a doua oară cu cazuri de coronavirus. Astfel, în lotul care a participat în septembrie la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile CE , au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Selecţionata U21 de fotbal a României întâlneşte, la 17 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, reprezentativa Danemarcei, în ultima partidă din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇