Lista lui Mihai Șora pentru Moș Nicolae: Fără penali în funcții publice și 300 de parlamentari în acel căsoi

Lista lui Mihai Șora pentru Moș Nicolae: Fără penali în funcții publice și 300 de parlamentari în acel căsoi

Filosoful Mihai Şora îşi doreşte ca Moş Nicolae să-i aducă în acest an, pe 6 decembrie, odată cu alegerile parlamentare, aprobarea iniţiativei „Fără penali în funcţii publice”.

„Dragi prieteni, pe scurt, ce-mi doresc de Moş Nicolae: fără penali în funcţii publice, fără imunitate pentru parlamentari, fără funcţii publice pe viaţă, fără pensii speciale, fără pensionare la 45 de ani pentru poliţişti, magistraţi şi alţi rotofei bugetari. Şi, desigur, doar 300 de parlamentari în acel căsoi”, a scris Şora, miercuri, pe Facebook.

ADVERTISING

Dragi prieteni,pe scurt, ce-mi doresc de Moș Nicolae:*fără penali în funcții publice,*fără imunitate pentru...

Posted by Mihai ȘORA on Wednesday, November 11, 2020

Scriitorul, care a împlinit recent 104 ani, consideră că înaintea acestor dorinţe "se poate începe cu demolarea gardului imund" din jurul Palatului Parlamentului.

"A, şi fără gardul imund din jurul lui. Se poate începe cu demolarea gardului, care nu îşi are nicio justificare la un popor atât de paşnic precum poporul mioritic", a mai scris Mihai Şora.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice" nu a putut fi supusă votului, miercuri, în plenul Senatului, pentru că şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇