Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiții: Nu era nimeni la muncă!

Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiții: Nu era nimeni la muncă!

Clotilde Armand susține că a fost în vizită surpriză în Piața Mureș, la complexul cu același nume, în care funcționează două instituții ale Primăriei: „Am avut un șoc. Nu era nimeni la muncă”.

„Am avut un șoc. Am fost în Piața Mureș. În clădirea din Complexul Piața Mureș funcționează 2 instituții ale primăriei: Compania de Investiții la etajul 1 și direcția de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcționat Biroul Electoral de Sector… și tot aici a avut fostul primar sediul de campanie. În numele transparenței vă prezint ce am găsit la Compania de Investiții înființată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcție are 40 de angajați și toți sunt de negăsit. Prin această companie s-au făcut mai multe contracte dubioase: celebrul spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puțin de 9 patinoare cu 60 milioane de euro”, anunță Clotilde Armand.

ADVERTISING

În aceeași clădire are sediul și Direcția Protecția Mediului Sector 1: această direcție este „celebră pentru că era situată deasupra BES 1. În Direcția Protecția Mediului Sector 1 am găsit imediat după terminarea scrutinului acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiții am decis să stăm de vorbă cu șefii acestei direcții de mediu. Apoi, am reușit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiții”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am avut un șoc. Am fost în Piața Mureș. În clădirea din Complexul Piața Mureș funcționează 2 instituții ale primăriei:...

Posted by Clotilde Armand on Thursday, November 5, 2020

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇