Cum explică Orban că a deschis cazinourile, dar teatrele nu

Cum explică Orban că a deschis cazinourile, dar teatrele nu

Premierul Ludovic Orban a fost pus să explice, vineri, de ce cazinourile au fost deschise, iar teatrele nu.

Aflat într-o vizită în teritoriu, Orban a fost pus să explice de ce s-a luat această decizie. Persoana care i-a adresat întrebarea șefului Executivului a punctat dacă ar fi vorba despre faptul că cei care merg la păcănele ar fi mai precauți sau despre faptul că acest domeniu furnizează mai mulți bani la buget.

”Orice decizie legată de masurile de relaxare a fost luată în baza evaluării riscului epidemiologic. Criteriile au fost publice: numărul de persoane care stau acolo, apropierea dintre ele, durata petrecută acolo, posibilitatea de protejare, trasabilitatea persoanelor pentru a-i depista pe cei eventual infectați etc.

ADVERTISING

Orice decizie am luat privitor la măsurile de relaxare am luat-o pe acest principiu”, a răspuns Orban.

Decizia deschiderii sălilor de jocuri de noroc a fost aspru criticată de primarul general, Gabriela Firea. Ea s-a plâns de faptul că nu i s-a permis să deschidă teatrele din București.

”Nu înțelegem, pentru că nu există argumente temeinice: de ce Guvernul nu acceptă deschiderea teatrelor? Nu sunt mai periculoase decât bisericile. Apreciem deschiderea bisericilor!

Noi am propus și pentru teatre un program prin care să se vândă mai puține bilete decât numărul de locuri. (...)

ADVERTISING

Este vorba despre: Marcel Ciolacu, Dan Barna, Rareș Bogdan și despre Victor Ponta. Sunt oameni care au înțeles că păcănelele nu sunt mai importante decât teatrele”, a spus Gabriela Firea.

Citește și:

Guvernul s-a sucit și permite slujbele și în biserică. Se redeschid jocurile de noroc, inclusiv de păcănele, dar nu și restaurantele


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇