CFR Cluj dezvăluie că a fost aproape de faliment: "Am avut de ales între salvarea clubului și performanță"

CFR Cluj dezvăluie că a fost aproape de faliment: "Am avut de ales între salvarea clubului și performanță"

CFR Cluj a dezvăluit, vineri, că a fost aproape de faliment din cauza situației financiare precare din ultimele două sezoane.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului, CFR Cluj a dezvăluit că problemele financiare au dus la sacrificarea performanței pentru evitarea dezastrului.

CFR Cluj a vândut jucători pe sume improtante și a rămas în viață, iar acum Dan Petrescu trebuie să readucă clubul pe traseul obișnuit, spre trofee și performanțe europene.

Chiar dacă clubul trece printr-o periodă de tranziție există în continuare presiunea rezultatelor la CFR Cluj.

ADVERTISING

"Există o presiune, normal că există. Mai ales că nu e obișnuit să nu câștigăm și să nu fim acolo sus în clasament. Chiar dacă există argumente obiective, e normal să fie presiune. Vorbim de un antrenor care a adus multe trofee în ultimii ani la CFR Cluj. Am obișnuit suporterii cu rezultate.

Din păcate, trecem printr-o etapă de tranziție. Situația financiară a trebuit să fie reparată, ăsta e cuvântul potrivit. Nu se putea face acest lucru fără sacrificii și s-au sacrificat multe lucruri, inclusiv performanța, din dorința de a salva clubul.

ADVERTISING

S-a discutat de foarte multe ori în acea perioadă. Iar dacă acum nu mai avem un asemenea subiect este doar datorită faptului că s-a lucrat în acest sens. Nu reușeam să salvăm clubul fără colegii mei.

Din păcate, am avut de ales între salvarea clubului și performanța. Clubul e mai important decât orice", a declarat Cristi Balaj, conform Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!