Ciolacu nu știe să facă covrigi. A vorbit despre FCSB, kilograme, Ion Țiriac, Pasajul Unirii și Netflix (Video)

Ciolacu nu știe să facă covrigi. A vorbit despre FCSB, kilograme, Ion Țiriac, Pasajul Unirii și Netflix (Video)

Premierul-candidat Marcel Ciolacu a făcut declaraţii despre Ion Ţiriac, FCSB şi lupta cu kilogramale.

El a fost invitat în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, unde gazda a abordat subiecte cât se poate de serioase, dar şi chestiuni inedite.

Aşa am aflat că Ciolacu a fost contactat de Ion Ţiriac care doreşte să construiască o sală polivalentă, un teren de tenis şi un patinoar în zona Otopeni.

Premierul a vorbit despre lupta sa cu kilogramele, s-a declarat fan FCSB şi admite că şi el a fluierat când a aflat că sunt demnitari pe stadion.

Crede într-un președinte-arbitru, care însă nu dă cartonaşe.

Când a fost conflictul dintre Nicuşor Dan şi Daniel Băluţă, de la Unirii, Ciolacu admite sincer: ”Am dat pe Netflix”.

ADVERTISING

Cât despre eterna problemă: covrigii - nu ştie să îi facă şi nu i-a vândut vreodată.

Iată câteva dintre declaraţiile spicuite din ştirile News.ro şi Mediafax:

  • Nu ştiu să fac covrigi şi nu am vândut niciodată covrigi.
  • Eu am avut mai multe magazine alimentare în tinereţea mea, am avut şi magazin de electronice, am făcut şi importuri, am făcut şi exporturi, am avut mai multe magazine alimentare, între care am avut, împreună cu soţia - şi soţia o gestionează în continuare - şi o patiserie. Care nu e o mare patiserie, să nu credeţi… eu aş fi renunţat de mai mult timp
  • Funcţionează. Soţia mea se ocupă. Pe urmă eu am hotărât să intru în politică, în acel moment toate spaţiile comerciale pe care în timp le-am cumpărat le-am luat şi le-am închiriat şi m-am ocupat de altceva în viaţă.
  • Această discuţie (pe tema construirii unei săli polivalente – n.red.) am avut-o deja cu domnul primar general. Sper că o să o avem din nou şi mai aplicată.
  • A venit şi domnul Ţiriac la mine cu o propunere şi am zis că sunt de acord cu facilităţi fiscale pe bază de proiecte. Dânsul doreşte în zona Otopeniului să construiască şi un teren de tenis şi un patinoar şi o polivalentă şi că statul român îşi poate permite o înţelegere cu o fundaţie pe care o gestionează fiul domnului Ţiriac ca să dăm o facilitate pe acest proiect, pe neplătirea TVA-ului, astfel încât investiţia să se facă cât mai rapid, fiindcă statul s-a dovedit, încă o dată, neputincios.
  • Unii spun că e primarul general de vină. Cred că trebuie să depăşim şi acest moment în care să căutăm vinovaţii
  • Sunt microbist. Sunt fan FCSB. Toată familia... tata a fost pilot militar şi Armata era, atunci, cu Steaua. Am şi acest hate că Steaua este unică, şi pe stadioane de multe ori se întâmplă să fiu huiduit, sau fluierat, înjurat. Şi când am fost la meciuri în Germania erau... să ştii că Steaua e unică! Nu am nicio problemă cu acest lucru.
  • Când mergeam la meciuri şi prezentau: a venit primul ministru nu ştiu care sau preşedintele nu ştiu care, fluieram, că de asta merg la meci.
  • Handbal am jucat, am jucat pivot. Am încercat un pic de atletism, fiindcă aveam un prieten care făcea atletism de performanță și mi se părea mie ceva deosebit. N-am avut totuși harul necesar de a face atletism și chemarea. La handbal am jucat pivot. Mi-am luat trântele și… handbalul e mai dur decât multe sporturi.
  • Nu am făcut niciodată sport de performanţă, în schimb mi-a plăcut mult să fiu activ.
  • Acum îmi lipseşte sportul, nu am timp să merg nici la sală. Am o bandă pe care o mai prind în weekend, mi-aş dori mai mult.
  • E şi lupta cu kilogramele, că sunt născut în 67, deja încep să se simtă anii şi, când eşti om politic, te îngraşi destul de repede şi pe urmă slăbeşti la fel de repede.
  • Se întâmplă fenomenul de a se subţia mâinile şi atunci trebuie să începi să ridici nişte greutăţi, îmi propun în fiecare dimineaţă, nu reuşesc, dar supravieţuim.
  • Trebuie să aducem o normalitate. Și în sport, și în politică. Trebuie odată să depășim ranchiuna, că sunt și oameni care te huiduie. Foarte bine, te huiduie, e normal. Face parte din firea noastră, a românilor. Așa suntem noi. Și nu suntem numai noi. Așa sunt și spaniolii, așa sunt și italienii. Suntem latini.
  • Cred într-un președinte-arbitru, dar cred că o perioadă lungă de timp viitorul președinte nu trebuie să dea cartonașe. Atâtea cartonașe s-au dat și atât de mari comentariile au fost pe aceste cartonașe: de ce i s-a dat lui Ciolacu cartonaș roșu, de ce galben lui ăla? Cred că e nevoie de un arbitru fără cartonașe o perioadă bună de timp ca să începem să funcționăm normal.
  • Sper să terminăm cu pasajul de la Unirea, că momentan ne ocupăm să dărâmăm, să ne certăm, a pus gardul, ia gardul!
  • Vă dau cuvântul meu de onoare că am schimbat, aseară, după ce am vorbit şi cu domnul Băluţă la telefon… Mai are importanţă cine are (dreptate - n.red.) când o ţară întreagă se uită cum primarul general se ceartă cu un primar de sector… Asta credeţi că îi interesează… Eu am dat pe Netflix şi am preferat să depăşesc.
MARCEL CIOLACU, invitat la Prietenii lui Ovidiu » EDIȚIA INTEGRALĂ (episodul 196)

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇