Antrenorul lui Rangers, despre faptul că FCSB a anunțat echipa de start cu două zile înaintea meciului din Europa League

Antrenorul lui Rangers, despre faptul că FCSB a anunțat echipa de start cu două zile înaintea meciului din Europa League

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a vorbit, la conferința de presă premergătoare jocului, despre meciul cu FCSB din Europa League.

Clement a fost întrebat despre informațiile pe care le are despre FCSB, iar antrenorul a spus că a primit două posibile formule de start pentru meciul contra campioanei României.

De asemenea, belgianul a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB cu două zile înaintea meciului cu Rangers.

ADVERTISING

"Am primit informaţii despre două echipe, nu una singură. Sper că vor folosi numai una. Ne concentrăm doar pe noi, să ne facem noi jocul. Vom vedea ce jucători vor folosi. Dar este vorba doar despre noi!

Şi eu nu cred că oamenii vor arunca banii şi punctele din Europa League, că nu vor veni cu cea mai bună echipă! Nu. (n.r.- Cum vi se pare că patronul FCSB-ului a anunțat deja echipa de start?) Că nu voi merge niciodată la Steaua Bucureşti (n.r.- FCSB)", a spus Philippe Clement.

Antrenorul lui Rangers a spus că respectă FCSB după rezultatele obținute în primele două meciuri din Europa League. "Ei au șase puncte din șase posibile, așa că-i respectăm foarte mult. E o echipă foarte bună din punct de vedere tehnic.

ADVERTISING

Trebuie să avem o evoluție similară celei cu Malmo pentru a câștiga cele trei puncte. Noi suntem concentrați pe ce avem noi de făcut, trebuie să ne facem jocul nostru. Vom vedea ce echipă vor alinia, dar noi ne concentrăm pe treaba noastră", mai declarat Clement.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!