Scoțienii cer "dezlănțuirea" unui nou star la Rangers: "Ar trebui să-i ia locul lui Ianis Hagi"

Scoțienii cer "dezlănțuirea" unui nou star la Rangers: "Ar trebui să-i ia locul lui Ianis Hagi"

Presa din Scoția cere „dezlănțuirea” unui tânăr fotbalist care îl va scoate pe Ianis Hagi (25 de ani) din echipa lui Rangers.

Clubul de pe Ibrox Park are în lot o „perlă” despre care jurnaliștii scoțieni susțin că „ar trebui să-i ia locul” lui Ianis Hagi. Să profite de absența românului, provocată de cartonașul roșu încasat în meciul cu St. Johnstone, și să intre definitiv în grațiile antrenorului Philippe Clement.

Este vorba despre Zak Lovelace (18 ani), un fotbalist ofensiv care poate juca pe toate posturile din atac.

ADVERTISING

"Clement poate trece peste Ianis Hagi prin "dezlănțuirea" unui tânăr de la Rangers", titrează site-ul footballfancast.com.

"Philippe Clement ar putea, deja, trece peste Ianis Hagi prin "dezlănțuirea" unui star din academie, Zak Lovelace, care să-i ia locul. El ar trebui să-i ia locul lui Ianis Hagi, după cartonașul roșu încasat în ultimul meci jucat.

Totul depinde de Clement pentru integrarea tânărului fotbalist în dinamica primei echipe, deoarece poate uita definitiv de Ianis Hagi dacă Lovelace face pasul în față și are prestații bune, la fel ca la echipa a doua a lui Rangers", mai scrie sursa citată.

ADVERTISING

Zak Lovelace este cotat la 500.000 de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!