Poveste tristă cu final fericit. Un om și-a pierdut jobul și casa în pandemia Covid, dar câinele lui a avut noroc

Poveste tristă cu final fericit. Un om și-a pierdut jobul și casa în pandemia Covid, dar câinele lui a avut noroc

Sunt fără număr câinii părăsiți de stăpâni, iar în această perioadă, din păcate, sunt și mai mulți. Pandemia a încercat din greu pe mulți și, din păcate, animalele de companie sunt victime colaterale.

Recent, o femelă pe nume Roadie a fost găsită legată, cu o sticlă din plastic la gât, în Johnson County, Indiana, SUA. A fost preluată urgent de un adăpost, moment în care a fost găsit un mesaj în recipientul de la gâtul lui Roadie.

În biletul scris de mână la persoana întâi se arăta că stăpânul lui Roadie și-a pierdut jobul și casa ”din cauza Covid” și că nu a mai putut avea grijă de ea. Fără prea multe amănunte legate de această situație, se mai specifica faptul că Roadie este un cățel plin de energie, alintat și răsfățat, care în casa ei avea canapeaua proprie, cu saltea cu spumă de memorie, arată Bored Panda.

ADVERTISING

Nimeni nu știe care este adevărul legat de Roadie și stăpânul său, dar e clar că a fost bine îngrijită. În bilet se arată că obișnuia să mănânce mai ales miel și orez, dar și carne de pui. Roadie este prezentată ca fiind un cățel care adoră copiii și relaționează bine cu alți câini.

Conducerea adăpostului care a preluat-o pe Roadie spune că nu s-a mai întâlnit niciodată cu un astfel de caz. Dacă povestea este adevărată, e alături de proprietarul câinelui, dar transmite celor aflați în situația sa că în niciun caz un animal nu ar trebui abandonat astfel, pentru că exista riscul să fie lovit de o mașină și nu numai.

ADVERTISING

Citește și S-a trezit din beție și a descoperit că adoptase un câine. Ce s-a întâmplat mai departe (Video)

Câinele, corcitură între ciobănesc german și australian, a fost deja plasat în adopție. Povestea sa a emoționat pe multă lume și 20 de familii au vrut să-l ia acasă. Cel care și-a mărit familia cu Roadie este un pompier, care chiar era în căutarea unui câine. Acesta vrea să-l dreseze pentru a-l ajuta în operațiunile de salvare și căutare a eventualelor victime.

Vezi și Un câine vagabond tot vizita o reprezentanță auto. Iată ce a urmat (Galerie foto)

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇