Adrian Mutu, întrebat dacă preia naționala de tineret: Răspunsul ferm al "Briliantului"

Adrian Mutu, întrebat dacă preia naționala de tineret: Răspunsul ferm al "Briliantului"

Adrian Mutu a fost întrebat dacă este gata să preia naționala de tineret a României.

În cazul în care Daniel Pancu va primi o suspendare drastică, după incidentul de la meciul cu Elveția, Mutu este o variantă pe care FRF o ia în calcul de înlocuire.

Totuși, Mutu a declarat că nu ar putea prelua naționala de tineret în acest moment deoarece e prieten cu Daniel Pancu.

"Lucrul ăsta nu se va întâmpla pentru nu o să accept. O spun de acum, nu am auzit acest scenariu. Am auzit un alt scenariu, Curelea de la U20 promovat și Pancu în tribună, pregătind meciurile din spate. Îți spun clar că nu, nu mă interesează acest lucru. Am fost la U21, am fost la Campionatul European. Nu aș face asta, nu i-aș face asta lui Pancu. Să sperăm că îi dau doar două etape, chiar dacă are trei meciuri în grupe. E important dacă n-ai antrenor pe bancă.

ADVERTISING

Antrenorul e suspendat, nu e ca și cum nu ai avea antrenor. I se putea întâmpla oricui, indiferent de ce a făcut. Noi exagerăm puțin pentru că a avut reacția pe care a avut-o, dar noi avem antrenor. Nu aș accepta acest lucru, o spun și public.

Ar fi nedrept dacă ar fi dat afară. Ar fi nedrept pentru că are meritele lui în această calificare, e un handicap, dar nu un handicap atât de mare să nu îl ai pe bancă. Poți să îl aduci și pe Curelea lângă el să stea pe bancă, dar Răzvan Rotaru a condus meciul bine în absența lui Pancu.

ADVERTISING

A luat roșu la 1-0, iar meciul s-a terminat 3-1. Echipa nu a arătat slăbiciuni în niciun moment, a jucat la același nivel. Pe Rotaru l-am urmărit, îl știu pentru că a fost secundul meu la U21, este un băiat capabil, care s-a achitat de sarcini și a condus bine echipa”, a spus Mutu pentru Fanatik.

Daniel Pancu riscă o suspendare de 6 meciuri pentru că a intrat pe teren și a sărit la gâtul arbitrului meciului cu Elveția.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇