București 2024: O tânără a furat o imprimantă chiar de sub nasul agenților de la Rutieră

București 2024: O tânără a furat o imprimantă chiar de sub nasul agenților de la Rutieră

O tânără de 22 de ani a fost reținută de Poliția Capitalei după ce a furat o imprimantă de la un echipaj al Brigăzii Rutiere.

Polițiștii au făcut două percheziții domiciliare, în Bucureşti și județul Argeș, în acest dosar penal de furt.

Pe 10 octombrie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, după ce tânăra a furat o imprimantă aparținând unui echipaj de poliție, pe o stradă din Sectorul 2.

„La data menționată, la scurt timp după ce a fost sancționată contravențional, tânăra a sustras o imprimantă din dotarea polițiștilor, căzută de pe plafonul autospecialei pe partea carosabilă, punându-i pe polițiști în imposibilitatea de a intra în posesia bunului respectiv, atunci când aceștia s-au întors la locul evenimentului. Prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 2.750 de lei. Cercetările au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 8 Poliție”, transmite Poliția Capitalei.

ADVERTISING

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore.

„Menționăm faptul că, în cazul polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere prezenți la evenimentul din data de 10 octombrie a.c., conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări interne, prin intermediul structurii de control intern”, potrivit comunicatului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇