Radu Drăgușin, sfătuit să plece de urgență de la Tottenham: „Nu are șanse”

Radu Drăgușin, sfătuit să plece de urgență de la Tottenham: „Nu are șanse”

Fundașul central al echipei naționale de fotbal a României, Radu Drăgușin a marcat sâmbătă primul său gol în tricoul primei reprezentative, în victoria clară din Cipru, scor 3-0, la Larnaca, în runda curentă de Nations League.

SItuația românului de la Tottenham însă nu e una foarte roză, el având probleme după acel cartonaș roșu încasat în etapa 1 de Europa League cu Qarabag, fiind criticat de fani și de presa britanică.

Acum, un fost internațional roman îl sfătuiește pe Radu Drăgușin să își caute rapid echipă. Gică Craioveanu, mare jucător în Spania la Getafe sau Sociedad, nu crede că fundașul român are mari șanse să se impună la gruparea engleză în acest sezon. El îl sfătuiește să plece cât mai repede, pentru a găsi un alt club mare unde să joace titular:

ADVERTISING

”La Tottenham va fi foarte greu să intre în primul 11. Am văzut meciul Olandei (n.r.: unde Micky van de Ven a fost titular contra Ungariei, colegul lui Radu din linia defensivă de la Spurs). Fundașii titulari ai lui Tottenham sunt într-o formă foarte bună, sunt foarte buni. (n.r.: Nu-l vezi în primul 11?) Nu cred, dar cred că ar trebui să se ducă la un club unde să joace, apoi să revină la Tottenham”, a spus Gică Craioveanu, la Digisport.

Golul cu Cipru a fost prima reușită a fundașului român la naționala României pentru care a bifat deja 23 de selecții. 25 de milioane de euro e cota fundașului român, care a jucat doar 13 meciuri în acest an la Tottenham.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!