Nicușor Stanciu a vorbit despre transferul său la FCSB, încă din această iarnă

Nicușor Stanciu a vorbit despre transferul său la FCSB, încă din această iarnă

Căpitanul naționalei României la fotbal, Nicușor Stanciu a vorbit deschis despre oferta primită de la FCSB și despre posiblitatea de a se întoarce ca fotbalist în România.

S-a discutat în ultimele zile despre posibilitatea ca Stanciu să revină la FCSB, chiar patronul Gigi Becali enunțând ipoteza că fostul decar de la Anderlecht sau Sparta Praga ar putea reveni chiar din iarnă la gruparea campioană.

Totuși, întrebat fiind de jurnaliști, după victoria din Cipru cu 3-0, în cadrul Nations League, Nicușor a răspuns franc: ”Din iarnă e greu. Voi intra în ultimele șase luni de contract. Cred că va fi greu din iarnă. Din vară, dacă nu voi semna prelungirea, voi deveni liber. Cu mine nu a vorbit nimeni (n.r.: de la FCSB). Nu am voie să vorbesc. Mă simt bine acolo (n.r.: la Damac). Vedem din vară”, a declarat Nicolae Stanciu, despre un posibil transfer la FCSB.

►Nicușor Stanciu ●Goals Steaua Bucharest 2015-2016

Stanciu are contract cu arabii de la Damac, acolo unde este antrenat de românul Cosmin Contra, până în vara anului viitor. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro.

ADVERTISING

Jucătorul crescut de Unirea Alba Iulia a fost adus de Becali la FCSB în 2013, de la FC Vaslui, el petrecând 3 ani frumoși la roș-albaștrii, cu o calificare în grupele Champions League și două titluri de campion.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!