Harry Kane a aflat verdictul medicilor

Harry Kane a aflat verdictul medicilor

Atacantul Harry Kane, căpitanul naţionalei de fotbal a Angliei, nu este accidentat grav şi va fi păstrat în lotul pentru meciurile din Liga Naţiunilor, a anunţat, luni seara, clubul german Bayern Munchen, după ce jucătorul său a fost examinat de stafful medical al Federaţiei engleze (FA), transmite Reuters.

În schimb, federaţia a precizat că Ezri Konsa, Kobbie Mainoo şi Morgan Gibbs-White vor rata meciurile cu Grecia şi Finlanda din cauza accidentărilor.

Kane, care a marcat 10 goluri în 8 partide în toate competiţiile pentru clubul din Bundesliga în acest sezon, se lupta pentru minge cu un adversar de la Eintracht Frankfurt în meciul de duminică (3-3), atunci când a căzut pe gazon acuzând dureri.

ADVERTISING

Medicii echipei bavareze i-au acordat îngrijiri la piciorul drept înainte ca Harry Kane să fie schimbat în repriza secundă.

Bayern a menţionat că atacantul său a plecat direct de la Frankfurt în Anglia, iar stafful medical al FA l-a examinat pe internaţionalul de 31 de ani la sosirea sa.

''Totul în regulă cu Harry Kane'', a transmis Bayern într-un comunicat. ''Examinarea de către stafful medical al echipei de fotbal a Angliei a arătat că Harry Kane nu are o accidentare structurală. Atacantul lui FC Bayern, care a fost înlocuit în meciul din Bundesliga cu Eintracht Frankfurt, va rămâne în lotul Angliei pentru următoarele meciuri internaţionale'', a mai precizat clubul.

ADVERTISING

Fundaşul Konsa (Aston Villa) a suferit o accidentare la tendon după numai 12 minute jucate din meciul cu Manchester United (0-0) de duminică.

Mainoo a ratat meciul pe care Manchester United l-a disputat joi în Europa League cu FC Porto (3-3), din cauza unei accidentări, dar a revenit la meciul cu Villa, în care a fost înlocuit în min. 85.

Gibbs-White (Nottingham Forest) s-a accidentat la meciul terminat la egalitate (1-1) cu Chelsea, duminică.

''Nu vor fi convocaţi alţi jucători în acest moment'', a precizat FA într-un comunicat.

ADVERTISING

Anglia va juca joi cu Grecia, pe Wembley, în eşalonul secund al Ligii Naţiunilor, iar trei zile va înfrunta Finlanda, în deplasare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇