În ce condiții ar vota Ciolacu cu Lasconi la prezidențiale

În ce condiții ar vota Ciolacu cu Lasconi la prezidențiale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost pus să aleagă dintre contracandidaţi pe cine ar vota la prezidenţiale dacă nu ar avea voie să se voteze singur şi nici să anuleze buletinul de vot.

Marcel Ciolacu a participat, luni, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, unde a fost întrebat cu cine ar vota între Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Elena Lasconi şi George Simion.

”Este o întrebare pe care ţi-o pui când eşti într-un for decizional foarte mic, unde sunt 7 persoane, 11... E  o jenă, fiindcă acolo vin propunerile, din cei şapte unu trebuie să fie preşedintele Biroului Permanent al Camerei, dau un exemplu.

ADVERTISING

Şi atunci normal că faci socoteala care-s cu tine, care nu sunt, cum sunt propunerile şi este o jenă, ori autopropui, ori să te votezi singur. Să ştiţi că aş putea vota doi şi să anulez, până la urmă votul, nu e o problemă. Categoric, o femeie. Aş merge cu Elena Lasconi. (...) Deoarece este o doamnă şi mi se pare corect”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat care ar fi titlul unui film despre viaţa sa – ”Cel mai iubit dintre pământeni”, ”Ali Baba şi cei 40 de hoţi” sau ”Liceenii rock'n roll” – Ciolacu a ales a treia variantă.

ADVERTISING

Candidatul PSD a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruţă de a primi întrebări la care nu are posibilitatea de a nu răspunde.  

Conform regulilor emisiunii, invitaţii citesc întrebarea în gând, după care răspund. Dacă nu vor să răspundă, mănâncă ce li se dă, de obicei ceva foarte iute. Ciolacu a mărturisit că nu îi place în mod deosebit mâncarea picantă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇