Presa din Scoția, despre răsturnarea de situație din "cazul Ianis Hagi": "Acord de pace"

Presa din Scoția, despre răsturnarea de situație din "cazul Ianis Hagi": "Acord de pace"

Presa din Scoția scrie despre Ianis Hagi (25 de ani) și revenirea sa la echipa mare a lui Rangers.

Jurnaliștii de la Scottish Sun descriu revenirea lui Ianis la echipa mare a lui Rangers drept un „acord de pace” între club și jucător și scriu că înțelegerea „a pus capăt exilului de 14 luni”.

Hagi Jr. a revenit, pe 1 octombrie, la antrenamentele echipei mari a lui Rangers după ce a bătut palma cu șefii de pe Ibrox Park pentru a rezolva o situație contractuală.

Concret, salariul lui Ianis Hagi urma să fie mărit dacă internaționalul român mai juca un meci pentru Rangers și ajungea la 100 de partide pentru clubul de pe Ibrox, conform unei clauze din contract. Cel mai probabil, clauza a fost "ștearsă" din contract.

ADVERTISING

"Starul lui Rangers, Ianis Hagi, revine la antrenamentele primei echipei după ce a ajuns la un acord cu clubul pentru a pune capăt exilului de 14 luni din cauza disputei contractuale. (…) Clement a spus că ar putea să nu mai joace din nou pentru Rangers, dar l-a reprimit sub comanda sa, după un acord de pace, iar el ar putea juca în meciul cu St. Johnstone de pe Ibrox", scriu cei de la Scottish Sun.

Hagi Jr. este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!